تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

لاپید: شاهد تشکیل کابینه‌ای «جنون آمیز» در اسرائیل هستیم

لاپید: شاهد تشکیل کابینه‌ای «جنون آمیز» در اسرائیل هستیم نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی درباره تصمیم بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر بعدی در تعیین کابینه گفت: ​شاهد تشکیل کابینه‌ای کاملا جنون آمیز در اسرائیل هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر لاپید تصمیم نخست وزیر بعدی را برای واگذاری منصب معاونت وزیر به آوی ماعوز از چهره‌های بسیار تندرو، جنون آمیز خواند.

شبکه کان رژیم صهیونیستی خبر داد، حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، مامور تشکیل کابینه با حزب نوعم به توافق رسید تا آوی ماعوز رئیس این حزب را در دفتر نخست وزیری و در منصب معاون وزیر به کار بگیرد ضمن اینکه مقرر شد با تشکیل سازمان ملی یهود، ریاست این سازمان را به ماعوز واگذار کند.

یائیر لاپید که در انتخابات اخیر بازنده شد در توئیت‌هایی نوشت: هر روز که می‌گذرد، آشکارتر می‌شود که به جای تشکیل کابینه‌ای کاملا راستگرا شاهد تشکیل کابینه‌ای کاملا جنون آمیزیم. واقعیت این است که نتانیاهو آوی ماعوز نماینده خاخام تاو را در منصب معاون وزیر در دفتر نخست وزیری به کار می‌گیرد و این کار کمتر از جنون نیست. ماعوز مخالف خدمت زنان در ارتش و همچنین مخالف واگذاری مناصب بالا به زنان است، او هوادار هر نوع مواضع تاریکی است که بتوان تصور کرد.

لاپید خطاب به طرفداران حزب نتانیاهو گفت: شما که در انتخابات به لیکود رای دادید آیا چنین خواسته‌هایی داشتید؟ حال چنین فردی با این اندیشه‌های تاریک برای شما‏ و دخترانتان تصمیم خواهد گرفت؟ آیا این مسائل را برای اسرائیل می‌خواستید؟

حزب نوعم عضوی از ائتلاف دینی صهیونیسم است‏. این ائتلاف در انتخابات اخیر موفق شد از ۱۲۰ کرسی کنست، ۱۴ کرسی را به خود اختصاص دهد. ریاست این ائتلاف را بتسلئیل اسموتریچ بر عهده دارد. همچنین حزب عوتسما یهودیت (قدرت یهود) به ریاست ایتمار بن غفیر نیز یکی دیگر از اعضای این ائتلاف است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار