پایان حیاط خلوتی در صندوق بازنشستگی کشور اعلام شد-راهبرد معاصر

پایان حیاط خلوتی در صندوق بازنشستگی کشور اعلام شد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه امروز پایان حیاط خلوتی صندوق بازنشستگی است، گفت: شفافیت، فسادستیزی، جوان گرایی و نخبه گزینی و شایسته گزینی ۴ محور رویکرد جدید این صندوق است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 12
کد خبر: ۱۶۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید میعاد صالحی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه رویکرد جدید صندوق بازنشستگی کشوری بر چهار محور استوار است، گفت: شفافیت، فسادستیزی، جوان گرایی و نخبه گزینی و شایسته گزینی ۴ محور رویکرد جدید این صندوق است.

 

صالحی در جریان همایش کانون‌های بازنشستگان سراسر کشور که در تهران برگزار شد، در نشست با مدیران استانی این صندوق با بیان اینکه در ابتدای شروع به کار من در صندوق بازنشستگی تصور بر این بود که بحث شفافیت و مبارزه با فساد شعاری بیش نیست، گفت: امروز برای همگان مشخص شده که مسیر و خط صندوق بازنشستگی مسیر شفافیت و فساد ستیزی است و این یک شعار نیست و در ۳ ماه اخیر اقدامات مختلفی در این زمینه انجام شده است و ما شعار نمی‌دهیم و این تنها بخش کوچکی از اقدامات ما برای شفاف سازی و مبارزه با فساد است و سیاست‌های ما با قاطعیت ادامه خواهد یافت.

 

صالحی گفت: مبارزه با فساد و شفافیت قطعاً حاشیه های زیادی دارد، اما افراد بدانند که با خیمه شب بازی‌های سیاسی و غیر سیاسی نمی‌توانند ما را به حاشیه ببرند چرا که ما چیزی برای پنهان کردن از مردم نداریم و در این مسیر قاطعانه ایستاده ایم و یک به یک برنامه های مان را در زمینه مبارزه با فساد اجرایی خواهیم کرد.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه آرامش ثبات یافته ناشی از شفافیت باید در فرایند آگاهی بخشی اتفاق افتد، اظهار داشت: شفافیت قطعاً منجر به فساد ستیزی و وفاق می شود و آنچه مشکل دارد عدم شفافیت است که به نفاق و حاشیه منجر می شود. اگر ما حقوق پایین یا حقوقهای بالایی دریافت می‌کنیم یا مزایا و دریافتی های دیگری داریم چرا مردم نباید از آنها اطلاع داشته باشند.

 

* صندوق ‌بازنشستگی‌کشوری حیاط خلوت بخش‌های مختلف بود

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته صندوق ‌بازنشستگی‌کشوری حیاط خلوت بخش‌های مختلف بوده است، تاکید کرد: امروز پایان حیاط خلوتی صندوق‌بازنشستگی‌کشوری فرا رسیده و ما اجازه ادامه چنین مسیری را نخواهیم داد.

 

صالحی با بیان اینکه چرا همه باید تصور کنند که صندوق یک صندوق مشکل دار و به گل نشسته‌ای است، گفت: همه دنیا به سمت برندسازی حرکت می‌کنند، اما ما خودمان صندوق و برندی مانند آن را که یکی از غولهای اقتصادی کشور است، تخریب می‌کنیم و با نگاهی تحقیرآمیز به آن نگاه می کنیم.

 

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ما بنگاهی داریم که هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال زیان می‌دهد و باید برای نگه داشتن آن از منابع صندوق هزینه کنیم، در حالی که در آن سو، بنگاهی داریم که ۲۷۰۰ میلیارد تومان سود خالص در سال دارد، اما این رقم سود تنها به زیان‌های صندوق پرداخته می شود، در حالی که ما یک اعتبار و سرمایه ارزشمندی در اختیار داریم.

 

وی تأکید کرد: اگر بنگاه‌های ما در مجموع به سودآوری قابل قبولی برسند می‌توانیم در کنار صرفه جویی در هزینه‌ها منابعی را برای پرداخت دوره ای برای بازنشستگان عزیز در قالب کارت های اعتباری یا روش‌های دیگر فراهم کنیم. هر مقدار این سودآوری افزایش یابد، رقم بالاتری برای پرداخت در اختیار بازنشستگان قرار می‌گیرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده