اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

ترافیک سنگین در ابتدای آزادراه تهران- پردیس

رئیس پلیس راه شرق استان تهران از ترافیک سنگین در آزادراه پردیس-تهران و تردد نیمه سنگین در شمال به جنوب محور هراز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 12
کد خبر: ۱۶۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی اظهار داشت: در حال حاضر ترافیک ترافیک سنگینی را در ابتدای ورودی آزادراه تهران - پردیس تا محدوده دانشگاه آزاد شاهد هستیم.

 

وی گفت: به علت تصادف ۲ خودروی سواری در این محدوده ترافیک در آزادراه تهران پردیس در حال حاضر سنگین است و تردد با کندی انجام می‌شود.

 

محبی بیان داشت: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته ولی به علت تراکم بالای ترافیک مانع امداد رسانی آمبولانس‌های حامل مصدوم از شهرهای همجوار شده است.

 

رئیس پلیس راه شرق استان تهران وضعیت تردد در مسیر شمال به جنوب محور فیروزکوه را نیز پر حجم اما روان دانست و گفت: در محور امام رضا (ع) ترافیک عادی و روان است، اما در محدوده پاکدشت تا تهران حجم ترافیک افزایش یافته و نیمه سنگین می‌شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر