حراج جدید شمش طلا شهریور ۱۴۰۵/ تاریخ حراج، شرایط ثبت نام و سقف خرید افزایش مبلغ کالابرگ؛ شرط کلیدی دولت برای اجرای طرح چه بود؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدیدترین نرخ‌ها و تحلیل بازار آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ | آخرین نرخ‌ها در بازار آزاد + تحلیل موج جدید افزایش ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه

محکومیت قطعی یک واردکننده خودرو به فرار مالیاتی ۲۳ میلیارد تومانی

محکومیت قطعی یک واردکننده خودرو به فرار مالیاتی ۲۳ میلیارد تومانی معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه شخصی در حوزه واردات خودروهای لوکس مبادرت به فرار مالیاتی ۲۳۰ میلیارد ریالی کرده بود، گفت: این فرد با پیگیری‏‌های حقوقی سازمان، در دادگاه تجدیدنظر مجرم شناخته شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سعید توتونچی ملکی، معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با اعلام محکومیت متهم به فرار مالیاتی 230 میلیارد ریالی در دادگاه تجدیدنظر، اظهار داشت: در راستای دفاع از حقوق عامه و جلوگیری از تضییع منافع مردم و با پیگیری و تلاش‏های مستمر این سازمان، یک متهم فرار مالیاتی که در حوزه واردات خودروهای لوکس از طریق پولشویی، فرار مالیاتی و جعل و با سوء استفاده از کارت‏های بازرگانی یکی از مودیان مالیاتی استان بوشهر مرتکب جرایم مالیاتی شده بود، شناسایی و پیگیری های قضایی برای متهم صورت گرفت.

 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس رویکردهای تحول آفرینی نظام مالیاتی و برخورد قاطعانه با پدیده فرار مالیاتی، سازمان امور مالیاتی کشور علیه برخی اشخاص که با نحوه فعالیت خود موجبات فرار مالیاتی و اخلال در اقتصاد کشور را فراهم می نمایند، اقدام به طرح شکایت در مراجع قضایی می کند و در همین راستا، برای متهمی که در حوزه واردات خودروهای لوکس مبادرت به فرار مالیاتی نموده بود، در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 32 تهران کیفرخواست صادر و سیر مراحل قضایی انجام شد اما پس از ارائه کلیه مستندات و دفاع نمایندگان حقوقی سازمان، رأی به نفع متهم صادر شد.

 

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور افزود: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، دفتر حقوقی و قراردادهای مالیاتی سازمان حسب وظایف خود با تنظیم و تسلیم لایحه تجدیدنظر به دادگاه تجدیدنظر استان تهران اقدامات حقوقی لازم را به عمل آورد و با اهتمام بیشتر و بهره گیری از تمام ظرفیت‏های علمی، حقوقی و اداری و پیگیری مستمر نمایندگان حقوقی خود از دادنامه صادره تجدیدنظرخواهی نمود. این پیگیری در نهایت منجر به نقض دادنامه معترض و صدور دادنامه قطعی صادره از شعبه 68 دادگاه تجدیدنظر استان تهران مبنی بر احراز بزهکاری و محکومیت متهم یادشده به رد اصل مال (مالیات مربوطه) بالغ بر 230 میلیارد ریال در حق سازمان امور مالیاتی و پرداخت جریمه نقدی معادل دو برابر مال بدست آمده در حق صندوق دولت شد.

 

گفتنی است، پیش از این نیز داود منظور، رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه یک شرکت وارد کننده خودرو که به مبلغ یک هزار میلیارد تومان بدهی معوقه مالیاتی داشت، با دستور دستگاه قضا و همکاری فراجا شناسایی و مورد پیگرد قانونی قرار گرفت، گفته بود: اموال مخفی شده این شرکت که 761 خودروی خارجی بود برای بازگشت به بیت المال کارشناسی شده و به مزایده گذاشته می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار