بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو با حکم رسمی سپاه؛ سرهنگ حمید کمالی فرمانده جدید بسیج بندرعباس شد المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود خبر مهم از افزایش قیمت بنزین/ جزئیات طرح جدید توزیع سوخت آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند وزیر دفاع به تهدید آمریکا واکنش نشان داد وعده معاون رئیس جمهور به معلمان

این رژیم غذایی خارق العاده پیری را به تعویق می‌اندازد

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد استفاده از رژیم گیاه‌خواری (وِگان) ممکن است پیری افراد را به تعویق بیندازد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 04
کد خبر: ۲۵۳۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پژوهشگران معتقدند استفاده از رژیم گیاه‌خواری ممکن است افراد را از نظر بیولوژیک (زیست‌شناختی) جوان‌تر کند.

وبگاه یوپی‌آی، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد استفاده از رژیم گیاه‌خواری (وِگان) ممکن است پیری افراد را به تعویق بیندازد.

این پژوهش نشان داد دوقلو‌هایی که به مدت هشت هفته رژیم گیاه‌خواری داشتند، در مقایسه با خواهر یا برادر دوقلوی خود که از همه گروه‌های غذایی اعم از گوشت و تخم‌مرغ و لبنیات استفاده می‌کردند، از نظر بیولوژیک دیرتر پیر می‌شدند.

یک گروه پژوهشی به سرپرستی وارون دواراکا (Dwaraka Varun)، رئیس بخش بیوانفورماتیک در شرکت اطلاعات سلامت ترودایاگنوستیک (TruDiagnostic)، کاهش سن زیستی (شاخصی از وضعیت تندرستی عمومی یک فرد و در واقع میانگینی از وضعیت سلامت بافت‌های مختلف بدن) معروف به ساعت‌های پیری اِپی‌ژنتیک، را در افراد شرکت‌کننده در پژوهش که رژیم گیاه‌خواری داشتند، مشاهده کردند.

برای این مطالعه، پژوهشگران ۲۱ جفت از دوقلو‌های همسان بالغ را انتخاب کردند. یکی از دوقلو‌ها برای رژیم گیاه‌خواری و دیگری برای رژیم همه‌چیزخواری انتخاب شد. آنها در چهار هفته نخست مطالعه از غذا‌های آماده استفاده کردند، اما در چهار هفته دوم غذا‌هایی را خوردند که خودشان بر اساس درس‌های تغذیه تهیه می‌کردند.

در پایان مطالعه، پژوهشگران دریافتند که سلول‌های بدن افراد گیاه‌خوار در مقایسه با دوقلوی همه‌چیزخوار خود، کمتر پیر شده بود.

آنان همچنین متوجه شدند سن قلب، هورمون، کبد و سیستم‌های التهابی و متابولیک شرکت‌کنندگانی که از رژیم گیاه‌خواری پیروی می‌کردند، کاهش داشت.

طی این پژوهش، گیاه‌خواران به طور متوسط بیش از چهار پوند (۱.۸۱۴ کیلوگرم) بیشتر از همه‌چیزخواران کاهش وزن داشتند که بیشتر به دلیل تفاوت در میزان کالری وعده‌های غذایی تهیه‌شده در چهار هفته اول پژوهش بود.

پژوهشگران معتقدند برای فهم رابطه میان رژیم غذایی و پیری و همچنین اثرات طولانی‌مدت رژیم گیاه‌خواری بر سلامتی، انجام پژوهش‌های بیشتر ضروری است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر