ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

آنکارا: خرید سامانه اس‌400 به معنای تغییر رویکرد راهبردی ترکیه نیست

وزیر دفاع ترکیه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود تاکید کرد که اقدام این کشور در خرید سامانه اس 400 به معنای تغییر رویکرد راهبردی ترکیه به شمار نمی‌آید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «خلوصی آکار» در گفت‌وگوی تلفنی با «مارک اسپر» سرپرست وزارت دفاع آمریکا گفت که اقدام آنکارا در خرید سامانه دفاع موشکی اس 400 هرگز به معنای تغییر رویکرد راهبری ترکیه نیست.

 

پس از این گفت‌وگوی تلفنی، وزارت دفاع آمریکا که قصد داشت کنفرانس مطبوعاتی درباره اقدام ترکیه برای خرید سامانه اس 400 برگزار کند، این کنفرانس را لغو کرد.

 

همچنین وزارت دفاع ترکیه خبر داد که طی چند روز آینده یک هیئت نظامی آمریکایی به ترکیه سفر خواهد کرد تا درباره سوریه رایزنی کند.

 

از سوی دیگر ترکیه اعلام کرده است که در حال بررسی و ارزیابی خرید سامانه دفاع موشکی «پاتریوت» آمریکا است و سازمان‌های مربوطه در حال بررسی این مسئله هستند.

 

از زمانی که ترکیه اعلام کرد قصد دارد سامانه‌های دفاع موشکی اس ۴۰۰ را از روسیه خرید کند، روابط ترکیه و آمریکا شاهد تنش‌هایی در این ارتباط بود.

 

آمریکا بارها ترکیه را تهدید کرده است که در صورت خرید این سامانه، آنکارا را از پروژه تولید جنگنده‌های مدرن اف ۳۵ کنار خواهد گذاشت. با این حال ترکیه به این تهدیدات وقعی ننهاد و اعلام کرد که تمایل به خرید اس ۴۰۰ بعد از آن در این کشور قوت گرفت که واشنگتن از فروش پاتریوت به آنکارا ممانعت کرد.

 

آمریکا می‌گوید استقرار اس ۴۰۰ در ترکیه و استفاده همزمان از اف ۳۵ در این کشور می‌تواند اسرار و تکنولوژی جدید این جنگنده های مدرن آمریکا را افشا کند.

 

سامانه پدافند موشکی اس ۴۰۰ روسیه جزو یکی از بهترین سامانه‌های دفاعی در دنیا است. این سامانه روسی این قابلیت را دارد که در آن واحد، ۷۲ هدف را رهگیری و در ارتفاعی بین ۱۰ متر تا ۲۷ کیلومتر منهدم کند.

 

این سامانه دفاعی به راه‌اندازی و شلیک سریع معروف است؛ به گونه‌ای که راه‌اندازی آن ۵ دقیقه و شلیک آن ۱۰ ثانیه زمان می‌برد. افزون بر این، رادارهای آن تا ۷۰۰ کیلومتر مربع را پوشش می‌دهند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار