سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

یدیعوت آحارنوت: توافق‌نامه‌های عادی‌سازی روابط شکست خورده است

یدیعوت آحارنوت: توافق‌نامه‌های عادی‌سازی روابط شکست خورده است روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» اذعان کرد که جام جهانی قطر نشان داد توافقات عادی سازی روابط با کشورهای عربی، در کاستن نفرت مردم این کشورها نسبت به رژیم صهیونیستی با شکست مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت نوشت: پس از آنکه مشخص شد توافقات عادی سازی روابط با کشورهای عربی نفرت مردم آنها نسبت به اسرائیل را حل نخواهد کرد، شکست و ناامیدی بر اسرائیلی‌ها خیمه افکنده است.

 

این روزنامه افزود: مردم اسرائیل فکر می‌کردند که درپی توافقات عادی سازی روابط، کشورهای عربی فلسطینی‌ها را نادیده می‌گیرند و باور کردند که این کشورها به سمت صلح با اسرائیلی‌ها حرکت می‌کنند اما تصاویری که از (جام جهانی) قطر مخابره شد واقعیت دیگری را نشان می‌داد و ثابت کرد که روایت فلسطین زنده و موجود است و صدها میلیون نفر از جمله خارج از خاورمیانه (غرب آسیا) به آن اعتقاد دارند و فلسطینی‌ها سرمایه گذاری زیادی را برای ترویج آن در میان غیرعرب ها و غیرمسلمانان کرده‌اند.

 

یدیعوت آحارنوت ادامه داد: با اینکه ما در سال ۲۰۲۲ هستیم اما صحنه‌ها، تصاویر و ویدئوهایی که طی روزهای اخیر از قطر مشاهده کردیم نشان می‌دهد که اسرائیل خشن و سنگدل است و از سال ۱۹۴۸ مرتکب نسل کشی و پاکسازی نژادی علیه فلسطینی‌ها می‌شود.

 

این روزنامه افزود: اسرائیلی‌ها باید از قبل می‌دانستند اینکه فکر کنیم توافق امضا شده بر روی کاغذ به راحتی نظر صدها میلیون نفر در کشورهای عربی را درباره اسرائیل از منفی به مثبت تغییر دهد کاملاً ساده لوحانه است. از جمله کشورهایی که ما با آن چند دهه است توافق صلح امضا کردیم مصر است اما مردم این کشور در جام جهانی قطر تاکید کردند که چیزی به اسم اسرائیل وجود ندارد و همه چیز فلسطین است. ریشه روایت آنها این است که فلسطین تنها کرانه باختری و نوار غزه نیست بلکه فلسطین تاریخی تل آویو، حیفا و ایلات را هم شامل می‌شود.

 

یدیعوت آحارنوت نوشت: تمام توافقات عادی سازی که طی سال‌ها امضا شده است توافقاتی بین حکومت‌ها و دولت هاست که هدف آن تقویت منافع مشترک است. اسرائیلی‌ها نباید در دام روایت‌های ساده لوحانه بیفتند چرا که رویدادهای روزهای اخیر سیلی قدرتمندی به صورت آنها بود مبنی بر اینکه ملت‌های عربی و اسلامی و آزادگان جهان ایمان دارند که اشغالگر، ظالم و فلسطین آزاد است./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار