تلاش آلمانی‌ها برای کاهش هزینه‌های کسب و کار-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

تلاش آلمانی‌ها برای کاهش هزینه‌های کسب و کار

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که شرکت‌های آلمانی به صورت روزافزون کسب و کارهای خود را برای کاهش هزینه‌ها به خارج منتقل می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج یک بررسی نشان می دهد که شرکت های آلمانی به طور فزاینده‌ای کسب و کار خود را به خارج از کشور منتقل می کنند.

 

تقریباً از هر 60 شرکت آلمانی یکی در سال های اخیر فعالیت های اقتصادی خود را به خارج از کشور منتقل کرده است. اداره آمار فدرال آلمان روز سه شنبه در بررسی خود در این باره اعلام کرد، 1.6 درصد از شرکت ها این کار را از سال 2018 تا 2020 "عمدتا به دلیل مزایای هزینه انجام دادند. بر اساس نتایج این بررسی 64 درصد کارکردهایی مانند تولید کالا، بازاریابی، فروش و خدمات مشتری یا تحقیق و توسعه را به طور کامل یا جزئی از آلمان به سایر بخش‌ها در داخل یا خارج از گروه شرکت‌های خود در خارج از کشور منتقل کردند. 60درصد هم کلا به کشورهای دیگر رفتند.

 

نتایج این بررسی نشان می دهد که مزیت های هزینه به ویژه در انگیزه های یک جابجایی بین‌المللی نقش داشته است . برای 89 درصد از شرکت ها، کاهش هزینه های دستمزد دلیل مهمی برای رفتن به خارج از کشور بود. 75 درصد دیگر مزایای هزینه را نام بردند. فقدان متخصصان واجد شرایط در آلمان دلیلی برای 62 درصد برای جابه‌جایی فعالیت‌های شرکت به خارج از کشور یا حداقل فکر کردن برای انجام این کار بود. 79 درصد شرکت ها این را بیان کردند که عوامل اداری یا حقوقی مخالف خروج بودند و بر این عقیده بودند که به دنبال آن مشکلات مالیاتی (59 درصد) و تعرفه ها و سایر موانع تجاری (54 درصد) ایجاد خواهد شد.

 

به دلیل هزینه های بالای انرژی، انجمن های تجاری نسبت به خطر صنعتی زدایی در آلمان هشدار می دهند. "کلمنس فوست"، رئیس انستیتو تحقیقات اقتصادی مهم ایفو در آلمان بر این عقیده است که حداقل در کوتاه مدت انتظار چنین چیزی را ندارد. این اقتصاددان به خبرگزاری رویترز گفت که صنایع نمی توانند به این سرعت جابجا شوند. اما سوال اینجاست که آیا آلمان در دراز مدت مکان جذابی باقی خواهد ماند. به گفته وی در مورد صنایع انرژی بر، قطعا این موضوع مورد سوال است. وی افزود: ما رقابت‌پذیری را در مقایسه با مکان‌های دیگر از دست می‌دهیم. به گفته وی فشارهای دیگری مانند کمبود کارگران ماهر و افزایش حمایت‌گرایی هم اضافه می‌شود. بنابراین فوست گفت: باید این موضوع را جدی بگیریم.

 

اکثر شرکت های آلمانی در زنجیره ارزش جهانی ادغام شده‌اند. همانطور که اداره آمار فدرال آلمان پیشتر اعلام کرد، 61 درصد از تقریباً 64000 شرکت با حداقل 50 کارمند، در سال 2020 کالاها یا خدماتی را از خارج خریداری کردند یا برخی از آنها را خودشان تحویل دادند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار