آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود بهره‌برداری از راه‌آهن چابهار - زاهدان در پاییز تورم جهانی ماندگار خواهد بود طلای جهانی بالای ۴۰۰۰ دلار ایستاد پارکینگ های مهران همچنان دارای ظرفیت پارک خودرو را دارند آخرین وضعیت آزادسازی و فروش سهام عدالت پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / سیگنال دلار، سرنوشت طلا را رقم می‌زند نرخ تورم سالانه از مرز ۶۰ درصد گذشت / نرخ تورم ماهانه نصف شد

پیش بینی قیمت نفت در سال آینده

پیش بینی قیمت نفت در سال آینده بانک آمریکایی گلدمن ساکس پیش بینی کرد که احتمالا اوپک به سمت کاهش عرضه نفت به بازار جهانی خواهد رفت و قیمت نفت برای سال آینده بالای 100 دلار به ازای هر بشکه می رسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  به نقل از سی ان بی سی، بانک آمریکایی گلدمن ساکس، پیش‌بینی کرد که احتمالا گروهی از کشورهای بزرگ تولید کننده نفت در جهان اقدامات بیشتری را برای جلوگیری از کاهش قیمت نفت در بازار جهانی اتخاذ خواهند کرد و در راستای تنظیم بازار قدم برخواهند داشت.

 

قرار است تا چند روز دیگر کشورهای عضو اوپک و دیگر کشورهای تولیدکننده نفت در قالب اوپک پلاس در وین اتریش تشکیل جلسه دهند و درباره اقدامات آتی خود در بازار نفت تصمیم‌گیری کنند. درحالی این جلسه برگزار خواهد شد که شاهد بالا گرفتن نگرانی‌ها نسبت به رکود در کشورهای جهان،‌ کاهش تقاضای نفت در چین به خاطر اعمال دوباره محدودیت‌های کرونایی، و تبعات تصمیم غرب برای محدود کردن قیمت نفت روسیه هستیم.

 

جف کوری، مدیر بخش کالاهای اساسی در بانک گلدمن ساکس می‌گوید: ترکیبی از عوامل این بانک را بر آن داشته تا پیش‌بینی خود برای قیمت نفت طی ماه‌‌‌‌های آینده را پایین بیاورد.

 

کوری می‌‌گوید: نخستین و مهم‌‌ترین عامل دلار بوده است.

 

وی درباره تورم می گوید: تورم وقتی که پول زیادی به دنبال کالاهای کمی باشد تورم شکل می گیرد.

 

دومین عامل نیز مربوط به کرونا و چین است که اتفاقا عامل بزرگی است.

 

وی ادامه داد: تأثیر این عامل در ماه نوامبر بیشتر از کاهش عرضه نفت از سوی اوپک بوده است و باید این مسئله را مدنظر قرار داد. سومین عامل مهم هم روسیه است؛ چراکه تحریم نفتی این کشور از روز 5 دسامبر آغاز خواهد شد.

 

کوری افزود: در میان‌مدت برای سال 2023 چشم‌انداز نفت بسیار مثبت است و پیش‌بینی 110 دلار در هر بشکه را داریم. البته ابهامات زیادی پیش رو است.

 

طی ماه‌‌‌‌های گذشته قیمت نفت کاهش یافته و در حالی که در ماه آگوست 100 دلار بود، در معاملات بورس لندن به 85.4 دلار در هر بشکه رسیده است. در عین حال قیمت نفت آمریکا زیر 80 دلار خرید و فروش می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار