عارف: دولت برای همه سناریو‌های پیش‌رو برنامه‌ریزی کرده و خود را برای بدترین شرایط آماده کرده است جزییات کامل مصوبه ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف واسطه‌ها و پرداخت مستقیم حقوق کلید خورد + امتیاز ویژه در استخدامی ساعت کاری ادارات استان کردستان فردا چهارشنبه ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵  سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیاء: هر کشوری از اموال بلوکه ایران خسارت دریافت کند، مجوز عبور از تنگه را نخواهد داشت مصوبه ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی هیئت وزیران ابلاغ شد + سند ساعت کاری ادارات کردستان در روز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ تغییر کرد  واکنش ایران به پیوستن انگلیس به ائتلاف نظامی برای بازگشایی تنگه هرمز قرارگاه خاتم الانبیا: اقدام آمریکا به محاصره ایران به منزله توسعه جنگ است/ نیرو‌های مسلح هرگونه تهدید و شرارت را بی‌پاسخ نمی‌گذارند نیوزویک: ایران با «موشک کروز فقرا» معادله جنگ با آمریکا را تغییر داد/ کمک ناخواسته آمریکا به ساخت پهپاد ایرانی فضائلی: نه رهبر شهید نه آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای مذاکره را حرام نمی‌دانند/ آنچه برای ایران مقدس هست منافع ملی و امنیت ملی است + فیلم سخنگوی سپاه: مردم ایران بدانند که آتش‌بس و انعقاد تفاهم‌نامه تصمیم نظام بود؛ ما فریب نخوردیم انهدام ۲ مرحله‌ای مهمات در شرق تهران/ ماجرا چیست؟ هلاکت ۴ عضو پژاک در درگیری با مرزبانان در نوار مرزی بانه سپاه پاسداران: هوشیاری مردم مبعوث‌شده پروژه نیرنگ معاندان را ابتر می‌گذارد تخریب مسیر ترانزیتی زاهدان - خاش توسط گروهک ضد انقلاب

امیر واحدی: آمادگی مقتدرانه نیروی هوایی ارتش موجب هراس دشمن شده است

امیر واحدی: آمادگی مقتدرانه نیروی هوایی ارتش موجب هراس دشمن شده است فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: این نیرو با تکیه بر جوانانی متعهد، متخصص و ولایتمدار مقتدرانه آماده حراست از تمامیت ارضی ایران اسلامی است و همین موضوع موجب هراس دشمن از توانمندی‌های ایران اسلامی در تمامی حوزه‌ها شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 01
کد خبر: ۱۶۱۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع اساتید فرماندهان و دانشجویان دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، اظهار کرد: نیروی هوایی ارتش با اتکا به جوانان دانشمند خود و صنعت هوایی کشور در برطرف ساختن مشکلات و نیازهای نیرو به خودکفایی رسیده است، این امر را مدیون‌ فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) است که در آن روزهای حساس دستور تشکیل جهاد خودکفایی را در این نیروی الهی صادر کردند. در حکم انتصاب اینجانب نیز ساخت نیروی هوایی دانشمند مورد تأکید ایشان است.

 

وی در ادامه خطاب به دانشجویان و آینده‌سازان نیروی هوایی، گفت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خون هزاران شهید شرایط جهت پیمودن قله‌های پیشرفت در زمینه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و همچنین علمی مهیاست و تنها نیاز به همتی راسخ برای تحقق اهداف والای انقلاب جهت سربلندی ایران اسلامی را دارد.

 

امیر سرتیپ واحدی در پایان خاطرنشان کرد: امروز نیروی هوایی ارتش با تکیه بر جوانانی متعهد، متخصص و ولایتمدار مقتدرانه آماده حراست از تمامیت ارضی ایران اسلامی است و همین موضوع موجب هراس دشمن از توانمندی‌های ایران اسلامی در تمامی حوزه‌ها شده است.

 

در پایان این مراسم از کارکنان نمونه دانشگاه هوایی تقدیر شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار