جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

«سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

سپهر خلجی در جریان ابلاغ آیین‌نامه جدید «چگونگی تعیین و حدود وظایف سخنگوی هیأت وزیران و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی دولت» جایگزین علی بهادری جهرمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۲۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سپهر خلجی مدرس دانشگاه و دانش آموخته علوم ارتباطات است که پیش از این با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان عضو شورایعالی خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) منصوب شده بود.

همچنین در هفته‌های گذشته محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهوری، آیین‌نامه جدید «چگونگی تعیین و حدود وظایف سخنگوی هیأت وزیران و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی دولت» را ابلاغ کرده بود.

در این آیین‌نامه ۱۰ ماده‌ای تأکید شده که «شورای اطلاع‌رسانی دولت به‌منظور سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی در زمینه اطلاع‌رسانی در زمینه برنامه‌ها، فعالیت‌ها و دستاوردهای دولت و اعلام هماهنگ مواضع رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت به مردم تشکیل شده و فعالیت می‌کند».

بر اساس ماده ۲ آیین‌نامه، معاون حقوقی و امور مجلس رئیس‌جمهور که در حال حاضر به دو معاونت تبدیل شده، از ترکیب شورای اطلاع‌رسانی دولت حذف شده و دبیر هیأت دولت، سخنگو و سخنگویان تخصصی دولت همچون سخنگوی اقتصادی و همچنین وزرای اقتصاد و ارتباطات به اعضای شورا افزوده شدند و تعداد صاحب‌نظران در حوزه ارتباطات و رسانه نیز از دو نفر به پنج نفر افزایش یافته است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، رئیس مرکز ملی فضای مجازی و معاون فرهنگ و ارتباطات دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی از دیگر اعضای جدید شورای اطلاع‌رسانی دولت هستند./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار