وحیدی: مرکزگرایی شکل گرفته در دیوانسالاری کشور باید اصلاح شود-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

وحیدی: مرکزگرایی شکل گرفته در دیوانسالاری کشور باید اصلاح شود

وزیر کشور، احزاب و جریانات سیاسی متعهد به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی را حلقه‌های میانی در حکمرانی مردمی توصیف کرد و گفت: مرکزگرایی شکل گرفته در دیوانسالاری کشور، غلط است و باید اصلاح شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد وحیدی وزیر کشور در نشستی با اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، گفت: وجود این شورا برای انسجام بخشی به نیروهای طرفدار انقلاب در فقدان احزاب قوی و معتقد، بسیار مغتنم است.

 

وی با تاکید بر ضرورت هم اندیشی برای دستیابی به الگوی مناسب در طی کردن ادامه مسیر، اضافه کرد: در این دنیای پیچیده نمی‌توانیم بدون تجهیز کافی وارد صحنه شویم، اینجا جایی است که جامعه سیاسی ما باید شکل بگیرد.

 

وزیر کشور با اشاره به اظهارات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص حلقه‌های میانی حکمرانی مردمی ادامه داد: از نگاه ایشان این حلقه ها نقش تعیین کننده ای در اداره امور دارند.

 

وحیدی لازمه تحقق برخی مسایل مهم همچون جوانی جمعیت و اصلاحات اقتصادی را حضور بدنه اجتماعی دانست و اضافه کرد: دولت ها به تنهایی نمی توانند دستیابی به این سیاست ها را محقق سازند و اگر بدنه اجتماعی قوی نداشته باشیم، این مسایل بلاتکلیف می ماند.

 

وی، وجود دیوانسالاری پیچیده را مانعی دانست که در طول سالیان گذشته در دستگاه های دولتی شکل گرفته است و یادآور شد: اگر جریانات اجتماعی به حرکت در نیایند، حتما اهداف سیاست ها حتی در بخش های اقتصادی هم به نتیجه نخواهد رسید.

 

وزیر کشور با بیان اینکه با ابلاغ سیاست های اصل ۴۴ انتظار یک جهش اقتصادی می رفت، اظهار کرد: مناسب عمل نشدن در بخش دولتی و فقدان بخش خصوصی متعهد فعال، جزو دلایلی بود که این انتظار محقق نشد.

 

وحیدی با انتقاد از اینکه بخش قوی و توانمند در حوزه اقتصاد واجتماع فعالیت ندارند و انتظار‌ها متوجه دولت شده است، گفت: این اعتقاد که دولت نقطه آغاز و پایان هر کاری است، زنجیر زدن به پایه های حرکت انقلاب است.

 

وی خاطرنشان کرد: حداکثر وظیفه دولت این باید باشد که موانع را از جلوی پای مردم بردارد تا آنها تحرک بیشتری داشته باشند. ما در جریانات اجتماعی و ساختن یک جامعه قوی و بالنده به چنین حضوری از طرف مردم احتیاج داریم.

 

وزیر کشور خاطرنشان کرد: آنها نگرانند چون ایران نه فقط در کشورهای اسلامی تاثیرگذار است که اکنون در معادله شرق و غرب، نقش‌آفرینی موثر و تعیین کننده دارد.

 

دکتر وحیدی تصریح کرد: دولت سیزدهم از اوج ناامیدی که نمی شود کاری کرد، به این نقطه رسیده است که نشان دهنده عمق ظرفیت های درونی جامعه، کشور و ملت ایران است.

 

* مسئولیت شورای ائتلاف در جهاد تبیین

وی مساله دیگر را انتقال این دستاوردها به مردم و طیف خاکستری جامعه، توصیف کرد و گفت: اینجا وظیفه دیگری برای تشکل‌ها از جمله شورای ائتلاف درست می شود که همان فرمایش رهبر معظم انقلاب در باب جهاد تبیین است.

 

وزیر کشور، عدم تبیین مناسب اقدامات انجام شده را بزرگترین مشکل در این زمینه برشمرد و افزود: وقتی با بیش از ۹۰ درصد از بازداشت شدگان در اغتشاشات اخیر صحبت می شود، اظهار پشیمانی و ندامت می کنند و غالبا می گویند که این حرف‌ها را قبلا نشنیده‌اند.

 

وحیدی یکی از کارکردهای مهم شورای ائتلاف و جریانات همسو را جهاد تبیین برشمرد و با یادآوری شهادت طلبه شهید علی‌وردی ادامه داد: این شهید، طلبه ۲۰ ساله ای بود که او را به بدترین وجه به شهادت رساندند اما متاسفانه نتوانستیم چهره زیبای این شهید را به نمایش بگذاریم وگرنه یک شهید حججی دیگری بود.

 

وی گفت: این شهید یک دهه هشتادی است که حسرت یک توهین را به دل اغتشاشگران و دشمنان گذاشت و جان خویش را فدا کرد.

 

وزیر کشور، یکی از دلایل اغتشاشات اخیر را ناتوان جلوه‌دادن دولتی برشمرد که به منویات رهبر معظم انقلاب، اعتقاد دارد و درصدد جامه عمل پوشاندن به آنها است و گفت: در برخی روزنامه ها، مقالاتی منتشر می شود که درصدد تئوریزه کردن حوادث اخیر برای پیشبرد اهداف خود هستند.

 

وحیدی در پایان از شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خواست در مشورت و نظارت، به یاری وزارت کشور بیاید./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار