حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند

ترویج همجنسگرایی در یک جشنواره بین‌المللی در عربستان

ترویج همجنسگرایی در یک جشنواره بین‌المللی در عربستان روزنامه انگلیسی فاش کرد که قرار است یک فیلم در جشنواره بین المللی دریای سرخ اکران شود که این فیلم همجنسگرایی را ترویج می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه انگلیسی «گاردین» فاش کرد که در جشنواره فیلم «دریای سرخ» در عربستان قرار است فیلمی در ترویج همجنسگرایی اکران شود.

 

به گزارش این روزنامه، در جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان قرار است یک فیلم که موضوع همجنسگرایی را ترویج می‌کند، اکران شود و این درحالی است که عربستان همجنس‌گرایی را جرم انگاری تلقی می‌کند.

 

 بر اساس این گزارش، فیلم مغربی The Blue Caftan در جشنواره فیلم دریای سرخ در عربستان سعودی که از روز پنجشنبه برای دومین سال متوالی آغاز به کار کرد، اکران می‌شود.

 

این فیلم حول محور داستان یک خیاط همجنسگرای مغربی می‌چرخد.

 

در همین راستا «محمد الترکی» مدیر اجرایی جشنواره بین المللی دریای سرخ گفت که در زمینه انتقاد از برپایی این جشنواره در عربستان سعودی ما شاهد سیاست دورویی غربی هستیم. ما از میزبانی رویدادی در کشورمان هیجان زده هستیم ؛ جشنواره ای که برگزاری آن تا چند سال گذشته غیرممکن بود. فیلم‌ها در این جشنواره سانسور ندارند.

 

 در میان شرکت کنندگان،« لوکا گوادانینو» کارگردان برنده اسکار «مرا با نامت صدا کن» ، فیلمی در خصوص همجنسگرایی دارد که مطمئنا سانسور نخواهد شد.

 

«کلیم أفتاب» مدیر برنامه‌های بین‌المللی جشنواره فیلم دریای سرخ گفت هیچ محدودیتی از سوی دولت عربستان برای انتخاب فیلم‌ها وجود ندارد.

 

 وی در گفتگو با «اسکرین اینترنشنال» تاکید کرد : کلی نگریستن به عربستان سعودی اشتباه بزرگی است ، مثل این است که من بگویم همه در انگلیس، سفیدپوست هستند. هرجامعه عیب‌هایی دارد.

 

این جشنواره امسال در مجموع 131 فیلم کوتاه و بلند را از 61 کشور و به 41 زبان از سینماگران نوظهور و تثبیت شده به نمایش می‌گذارد.

 

منتقدان گفته‌اند که عربستان سعودی از رویدادهای ورزشی و سرگرمی بزرگ برای سرپوش گذاشتن بر سابقه حقوق بشری ضعیف خود به ویژه پس از قتل «جمال خاشقجی » روزنامه‌نگار منتقد سعودی در سال 2018 استفاده می کند.

 

«مایکل بیگ» معاون بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در سازمان دیده بان حقوق بشر، مقامات سعودی را متهم کرد که از جشنواره‌ها به عنوان ابزاری برای بهبود وجه خود استفاده می‌کنند، همانطور که از رویدادهای ورزشی و افراد مشهور برای سفید کردن چهره وحشتناک حقوق بشری خود استفاده کردند.»

 

«محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی همزمان که تلاش دارد یک تحول اجتماعی و اقتصادی در عربستان رقم بزند، بازداشت و سرکوب مخالفان نیز شدت یافته است. علاوه بر این، جنگ علیه یمن با بیش از صد هزار کشته در پرونده عربستان سعودی وجود دارد که حداقل یک سوم این کشته در نتیجه حملات هوایی ائتلاف متجاو ز سعودی است. اخیرا نیز گزارش اطلاعاتی دولت آمریکا از مشارکت مستقیم محمد بن سلمان در قتل جمال خاشقجی در سال 2018 پرده برداشت. بدین ترتیب برگزاری جشنواره پر زرق و برق دریای سرخ تنها می‌تواند تلاش عربستان برای بهبود چهره خود در سطح بین المللی باشد.

 

تغییر و تحولات در عربستان سعودی در راستای پیروی از کشورهای غربی و با غرب گرایی همراه بوده است. معارضان و مخالفان بارها این گونه جشن‌ها را که با توجه خاص محمد بن سلمان در راستای اهداف چشم انداز 2030 برگزار می‌شود را ابزاری برای دین زدایی در کشوری دانسته‌اند که میزبان مهم‌ترین اماکن مقدس اسلامی است و پادشاهش خود را خادم حرمین شریفین می‌نامد.

 

ماهیت این جشن و بسیاری از جشن‌های دیگر موجب خشم و تعجب محافل دینی و مخالفان و منتقدان در عربستان سعودی شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار