یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

توافق عراق با ایران برای تداوم صادرات گاز

توافق عراق با ایران برای تداوم صادرات گاز وزیر نفت عراق از توافق بغداد با تهران برای تداوم صادرات گاز ایران به این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، «حیان عبدالغنی»، وزیر نفت عراق از توافق با وزارت نفت ایران برای تداوم صادرات گاز ایران به عراق برای تجهیز نیروگاه‌های برق عراق در تابستان سال آینده خبر داد.

 

وی گفت که این توافق شامل تجهیز عراق به گاز براساس توافق صورت گرفته و در صورت نیاز عراق است.

 

حیان عبدالغنی تاکید کرد: وزارت نفت ایران به عراق وعده داده براساس نیاز، گاز در اختیار عراق قرار دهد.

 

وزیر نفت عراق با اشاره به اینکه دولت همچنان می‌خواهد از ایران گاز و برق وارد کند، گفت که عراق هنوز به واردات گاز از ایران نیاز دارد.

 

وی تصریح کرد که تلاش برای توسعه میادین گاز علاوه بر توسعه نیروگاه‌های برق برای افزایش ظرفیت تولید در حال انجام است.

 

وزیر نفت عراق از دعوت از وزیر نفت ایران برای سفر به بغداد با هدف تداوم گفتگوها بین بغداد و تهران درخصوص پرونده‌های انرژی خبر داد.

 

پیش از این، «احمد العبادی» سخنگوی رسانه‌ای وزارت برق عراق اعلام کرد، این کشور در تابستان و زمستان به چیزی حدود روزانه 50 الی 70 میلیون متر مکعب گاز برای نیروگاه های برق خود نیاز دارد.

 

وی درباره امکان بی نیازی عراق از گاز و انرژی ایران، آنرا بعید دانسته بود.

 

همچنین، «احمد موسی» سخنگوی وزارت برق عراق تأکید کرده بود که این کشور روزانه به 60 میلیون مترمکعب گاز برای تولید برق نیاز دارد.

 

سخنگوی وزارت برق عراق گفته بود که این وزارتخانه توانسته است بدهی به ایران را از طریق استقراض داخلی از بانک تجارت عراق پرداخت کند بنابراین واردات گاز از ایران به 45 میلیون مترمکعب در روز رسید.

 

وی اعلام کرده بود که افزایش واردات گاز به تأمین سوخت نیروگاه‌ها و افزایش ساعات دسترسی به برق کمک کرد.

 

سخنگوی وزارت برق عراق تصریح کرده بود: عراق به 55 الی 60 میلیون مترمکعب گاز در روز برای خودکفایی نیروگاه‌های تولیدی خود نیاز دارد که در این خصوص در حال مذاکره با ایران هستیم.

 

یادآور می‌شود که عراق برای تولید برق در نیروگاه‌های خود به گاز ایران نیاز دارد. پیش از این «عادل کریم» وزیر برق عراق اعلام کرد که این کشور تا 10 سال آتی به گاز ایران نیاز دارد. عراق از یک مشکل بزرگ در تأمین برق رنج می‌برد و برق در بسیاری از شهرهای عراق به‌ویژه در تابستان که دمای هوا به 50 درجه می‌رسد به‌صورت شبه‌دائمی قطع می‌شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار