عراق: گاز دریافتی از ایران کافی نیست-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

عراق: گاز دریافتی از ایران کافی نیست

وزیر برق عراق ضمن تاکید بر نیاز به افزایش پمپاژ گاز وارداتی ایران گفت گازی که از ایران دریافت می‌شود برای نیروگاه‌های عراق کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر وزارت برق عراق امروز سه شنبه اعلام کرد: میزان پمپاژ گاز ایران محدود است و روزانه به ۲۵ تا ۳۰ میلیون متر مکعب گاز نیاز داریم.

احمد موسی سخنگوی رسمی وزارت برق عراق در گفتگو با شفق نیوز گفت: پس از اتمام کار تعمیر و نگهداری خط لوله گاز که ۱۲ روز طول کشید، طرف ایرانی پمپاژ گاز را از سر گرفته است. از سه شنبه گذشته روزانه بین ۷ تا ۱۰ میلیون مترمکعب گاز دریافت می‌شود و این مقدار کافی نیست و نیاز ما را برطرف نمی‌کند.

موسی افزود: این مسئله بر ساعات تامین برق تاثیر منفی گذاشته است، اما در مجموع روند تامین برق اکنون بهتر از چند روز پیش است، چرا که پمپاژ مجدد گاز با نرخ فعلی به بهره برداری از بخشی از نیروگاه بسمایة کمک کرده است.

این درحالیست که عادل کریم، وزیر انرژی عراق اواسط سال گذشته میلادی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الفرات نیوز گفت: عراق به ۳۵ هزار مگاوات برق نیاز دارد و هر سال تقاضا برای برق، ۱۵۰۰ مگاوات بیشتر می‌شود و ظرفیت تولید برق چهار هزار مگاوات افزایش خواهد یافت. در سال ۲۰۲۶ ممکن است مازاد تولید برق داشته باشیم./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده