تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

تاکید آیت الله رئیسی بر دسترسی ارزان مردم به اقلام اساسی

رئیس جمهور پرهیز از اتخاذ تصمیمات و اقدامات تورم‌زا را رویکرد اساسی دولت سیزدهم دانست و از مسئولان مربوط خواست در تنظیم لایحه بودجه برای تسهیل دسترسی آسان و ارزان آحاد جامعه به پنج اولویت اساسی اقلام خوراکی، آب، مسکن، سلامت و خودرو برنامه‌ریزی کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور پرهیز از اتخاذ تصمیمات و اقدامات تورم‌زا را رویکرد اساسی دولت سیزدهم دانست و از مسئولان مربوط خواست در تنظیم لایحه بودجه برای تسهیل دسترسی آسان و ارزان آحاد جامعه به پنج اولویت اساسی اقلام خوراکی، آب، مسکن، سلامت و خودرو برنامه‌ریزی کنند.

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت با اشاره به آماده‌سازی لایحه بودجه سال 1402 کل کشور، بر لزوم بازنگری نهایی این لایحه قبل از ارائه به مجلس شورای اسلامی به منظور تطبیق احکام و جداول آن با رویکرد ضد تورمی دولت تاکید کرد.

رئیس جمهور پرهیز از اتخاذ تصمیمات و اقدامات تورم‌زا را رویکرد اساسی دولت سیزدهم دانست و از مسئولان مربوط خواست در تنظیم لایحه بودجه برای تسهیل دسترسی آسان و ارزان آحاد جامعه به پنج اولویت اساسی اقلام خوراکی، آب، مسکن، سلامت و خودرو برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

«صرفه‌جویی در هزینه‌ها» و «افزایش بهره‌وری در دولت» از دیگر تاکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت وزیران بود و وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی ملکف شدند تحقق این اهداف را در اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تغییرات در شورای اطلاع‌رسانی دولت، از رئیس جدید این شورا خواست که همه ظرفیت‌ها را برای هماهنگی دستگاه‌ها در اطلاع‌رسانی به موقع، دقیق و شفاف و تبیین عملکرد دولت برای افکار عمومی و تقویت روابط مردم با دولت به کار گیرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار