رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

سپاه پاسداران: نیروهای امنیتی و انتظامی در برخورد با اراذل و اوباش مسلح و تروریست‌های اجاره‌ای دشمن درنگ نخواهند کرد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای تاکید کرد: نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و بسیجی کشور، در برخورد قاطعانه و مقتدرانه با اغتشاشگران، اراذل و اوباش مسلح و تروریست‌های اجاره‌ای دشمن درنگ و مماشات نخواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با قدردانی از اقدام قاطعانه قوه قضائیه دررسیدگی قانونی و قضایی پرونده مرتبطین با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی و اجرای حکم اعدام چهار تن از آنان، این اقدام را گامی امیدافزا و نوید بخش برای ایجاد بازدارندگی موثر و تقویت اطمینان مردم نسبت به برخورد عادلانه و جدی با عاملان جرم و جنایت دانست.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: عملیات تحسین برانگیز شناسایی و دستگیری شبکه اراذل و اوباش مرتبط با سرویس اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی که با همکاری و اقدام مشترک «سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» و «وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران» در خرداد ماه سال جاری و متعاقباً در فرآیند رسیدگی قانونی و قضایی پرونده به صدور حکم و سپس فرجام خواهی و ارجاع به دیوان عالی کشور و ابلاغ رای نهایی، سرانجام به اجرای حکم اعدام چهار تن از مجرمین و محکومیت تعدادی دیگر انجامید؛ بار دیگر حساسیت و جدیت دستگاه قضا در اجرای عدالت و صیانت از امنیت و سلامت شهروندان را نشان داد.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این بیانیه با قدردانی از اقدام قاطعانه قوه قضائیه آن را گامی امیدافزا و نوید بخش برای ایجاد بازدارندگی موثر و تقویت روح اعتماد و اطمینان مردم نسبت به برخورد عادلانه و جدی با عاملان جرم و جنایت به ویژه مجرمینی که در همکاری با دشمن به ملت شریف و قهرمان ایران ظلم و خیانت کرده اند دانسته و تاکید کرده است: ادامه رسیدگی قاطع و سریع پرونده های متهمین مربوط به اقدامات تخریبی، تروریستی و تجزیه طلبانه اخیر که علیه امنیت کشور و جان، مال و ناموس مردم مرتکب جرم شده و خسارت های سنگین و جبران ناپذیری به ملت و مملکت اسلامی تحمیل کرده‌اند، انتظاری است که به مطالبه عمومی تبدیل و به فضل الهی مورد اهتمام قوه قضائیه قرار خواهد گرفت.

 

در بیانیه سپاه با تاکید بر لزوم توجه بیشتر دستگاه ها به اعتراضات و مطالبات به حق مردمی تصریح شده است: نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و بسیجی کشور، ضمن مواجهه خویشتندارانه و هوشمندانه با تهدید کنندگان امنیت و نظم اجتماعی و جداسازی صف فریب خوردگان در برخورد قاطعانه و مقتدرانه با اغتشاشگران، اراذل و اوباش مسلح و تروریست های اجاره ای دشمن درنگ و مماشات نخواهند کرد.

 

در پایان این بیانیه تصریح شده است: نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران به یاری پروردگار متعال با غلبه قطعی بر فتنه جدید دشمن در بستر جنگ ترکیبی و عبور از شرایط جاری، همچنان متحد و یکپارچه ، با همت و صلابت بیشتر به سمت آرمان های بلند پیش رو که منتهی به عصر ظهور است به پیش خواهند رفت و جبهه متحد دشمن را بار دیگر مقهور عظمت و شکوه آگاهی و بصیرت خود خواهند ساخت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار