قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

انتقاد دیپلمات اسبق انگلیس از رویکرد لندن در قبال ایران

یک دیپلمات اسبق انگلیسی در گفت‌‌وگو با یکی از نشریات این کشور گفت که لندن فاقد سیاست خارجی منسجم در قبال ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر ، یک دیپلمات اسبق انگلیسی در گفت‌و‌گو با یک نشریه این کشور گفت که لازم است لندن سیاست واضح‌تری در قبال ایران اتخاذ کند، زیرا هرگونه سوء تفاهم و محاسبه اشتباه می‌تواند در برهه ناپایدار کنونی به تشدید اوضاع منجر شود.

«چارلز هولیس» دیپلمات پیشین انگلیس در ایران، عراق و عربستان شنبه در گفت‌وگو با «ساندی تلگراف» اظهار داشت: «فرماندهان نظامی بسیار هوشیارند و آنچه را که می‌توانند انجام می‌دهند، اما در سطوح بالا موارد دیگری وجود دارد که در حال حاضر در اولویت هستند.»

 

بر اساس این گزارش، دولت محلی جبل‌الطارق پنجشنبه، سیزدهم تیر ماه اعلام کرد نیروی دریایی انگلیس نفتکش «گریس-۱» را که حامل نفت خام ایران به سوریه بوده توقیف کرده است. انگلیس ادعا کرد که مقصد این نفتکش پالایشگاه «بانیاس» در سوریه بوده و به همین دلیل ناقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه بوده است. این منطقه تحت حاکمیت انگلیس قرار دارد و نیروی دریایی انگلیس هم در توقیف نفتکش حامل نفت ایران مشارکت داشته است.

 

به نوشته ساندی تلگراف، هولیس با اشاره به این نکته که تهران می‌تواند از شکاف‌های موجود در سیاست خارجی انگلیس به طور بالقوه استفاده کند، اظهار داشت: «سیاست خارجی انگلیس انسجام زیادی ندارد.»

در حالیکه وی معتقد است نه آمریکا و نه ایران به دنبال جنگ نیستند، با این وجود هشدار داد که وضعیت کنونی بسیار خطرناک است.

 

ساندی تلگراف در خاتمه این مطلب نوشت، نشانه‌هایی دال بر این وجود دارد که در ماجرای توقیف نفتکش ایرانی، مقامات انگلیس در جبل الطارق به درخواست آمریکا عمل کردند.

«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس شنبه در توییتی در زمینه نفتکش‌ ایرانی نوشت، اگر اطمینان یابیم نفتکش ایرانی به سوریه نمی‌رود، آزادی آن را تسهیل می‌کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار