توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

نگرانی مقامات صهیونیستی از وخیم‌تر شدن اوضاع کرانه باختری

نگرانی مقامات صهیونیستی از وخیم‌تر شدن اوضاع کرانه باختری مقام‌های اطلاعاتی رژیم موقت صهیونیستی معتقدند که وضعیت تنش‌بار کرانه باختری، در سال آینده میلادی وخیم‌تر خواهد شد و این رژیم فقط با موجی از عملیات‌های ساده مواجه نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر «عامیت سعر» رئیس دپارتمان تحقیقات اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی هشدار داد که بعد از ایران، افزایش خشونت‌ها در کرانه باختری دومین چالش بزرگ تل‌آویو در سال ۲۰۲۳ خواهد بود.

سعر طی سخنرانی در اندیشکده نظامی «گازیت» گفت: «افراد (مقامات) می‌توانند بگویند که هیچ چیزی تغییر نکرده و ترورها (عملیات‌ها) فصلی است و هر چند وقت یک‌بار موجی از آنها را داریم که دوباره فروکش می‌کند. افرادی هم در دستگاه امنیتی هستند که چنین چیزی را باور کنند، ولی من نظر دیگری دارم».

وی در این‌باره توضیح داد: «به‌نظرم باید چیزی که در ماه‌های اخیر شاهدش بودیم را ارزیابی کنیم، نه از منظر تعداد حملات بلکه با توجه به دلایل آنها. شاهد آن هستیم که بنیان‌هایی که به ما اجازه داد درگیری‌ها را مدیریت کنیم، اکنون متزلزل شده است. ما از حل‌وفصل درگیری بسیار فاصله داریم».

این مقام نظامی صهیونیست با بیان اینکه تشکیلات خودگردان مشروعیتش در نظر جوانان فلسطینی را از دست داده، اذعان کرد: «اکنون دسترسی به سلاح‌های گرم در کرانه باختری ساده‌تر شده که منجر به تکرار حملات تیراندازی می‌شود».

سعر درباره شجاعت جوانان فلسطینی در مقابله با تجاوز صهیونیست‌ها تصریح کرد: «دیده‌ام که جوانان [فلسطینی] ساعت ۴ صبح به سمت خودروهای زرهی اسرائیل که وارد روستاهایشان می‌شود، سنگ پرتاب می‌کنند. اینکه چه مقدار از خشم باعث این اقدامات می‌شود، نگران‌کننده و هشداردهنده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار