سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

آماده باش گانتز به ارتش رژیم صهیونیستی

آماده باش گانتز به ارتش رژیم صهیونیستی «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در کابینه پشبرد امور، امروز (سه شنبه)، گفت که به نظامیان این رژیم دستور آماده‌باش داده است و احتمال وقوع تنش و درگیری در کرانه باختری که به غزه نیز سرایت کند، وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر او به وبسایت عبری‌زبان «وای نت» گفت: «در سایه شرایط پیچیده کنونی تنش هر لحظه ممکن است روی دهد، به خصوص اینکه تهدیدات ایران نیز در دو سال آتی افزایش خواهد یافت».

وزیر جنگ صهیونیست‌ها گفت که هر شب فلسطینی‌ها دست به عملیات می‌زنند و ارتش صهیونیستی نیز همچنان به بازداشت و اقدامات به اضطلاح پیشگیرانه برای ممانعت از هرگونه حمله‌ای ادامه می‌دهد.

او در ادامه از اینکه نتانیاهو قرار است اختیارات بالایی به افرادی چون «ایتمار بن غفیر» و «بتسلئیل اسموتریچ» از احزاب تندرو بدهد، انتقاد کرد و گفت که این افراد مسیر ارتش اسرائیل را با ایجاد دفاتر و ارگان‌های موازی به حاشیه خواهند برد.

او تأکید کرد که نتانیاهو هرگز نمی‌تواند افرادی چون «ایتمار بن غفیر» و «بتسلئیل اسموتریچ» را کنترل کند.

بنی گانتز در بخش دیگری از سخنان خود به پرونده ترور شهید «شیرین ابوعاقله» اشاره کرد و مدعی شد که تحقیقات در نهایت دقت در این باره انجام خواهد شد.

وزیر جنگ صهیونیست‌ها بار دیگر ادعا کرد که هیچ ارتشی همچون ارتش این رژیم اخلاقمدار نیست و شبکه الجزیره به جای شکایت از نظامیان اسرائیلی به موضوع ایران و همچنین کارمندان خود باید بپردازد.

شبکه «الجزیره»، امروز، اعلام کرد که ارجاع پرونده شیرین ابوعاقله به دادگاه کیفری لاهه، پس از تحقیقات گسترده تیم حقوقی این شبکه در مورد این پرونده ، صورت گرفته است.

طبق این گزارش؛ این پرونده ارجاع شده شامل شواهدی مبنی بر هدف گلوله قرار گرفتن ابوعاقله توسط نیروهای صهیونیستی بوده که نشان می‌دهد که ادعای تل‌آویو مبنی بر به اشتباه کشته شدن او کاملا بی‌اساس بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار