جاده چالوس از ساعاتی بعد یکطرفه می‌شود ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها

کاهش ریسک سرطان روده بزرگ با رژیم غذایی گیاهی

تحقیقات جدید نشان می دهد خوردن غلات کامل، سبزیجات، میوه ها و حبوبات ممکن است احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث دی نیوز، «جیه یه کیم»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه کیونگ هی در کره جنوبی، گفت: «اگرچه تحقیقات قبلی نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی ممکن است در پیشگیری از سرطان کولورکتال (روده بزرگ) نقش داشته باشند، اما تأثیر کیفیت تغذیه‌ای غذاهای گیاهی بر این ارتباط نامشخص بوده است. یافته‌های ما نشان می‌دهد که خوردن یک رژیم غذایی گیاهی سالم با کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ مرتبط است.»

کیم خاطرنشان کرد که سرطان روده بزرگ سومین سرطان شایع در سراسر جهان است و احتمال ابتلای یک مرد در طول عمر یک به ۲۳ است. خطر ابتلای یک زن در طول زندگی یک در ۲۵ است.

محققان این مطالعه، جمعیتی متشکل از ۸۰۰۰۰ مرد آمریکایی را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند افرادی که بالاترین میزان متوسط روزانه غذاهای گیاهی سالم را مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان از این غذاها را مصرف می‌کنند، ۲۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان روده هستند.

محققان در مطالعه بر روی بیش از ۹۳۰۰۰ زن آمریکایی، ارتباط مشابهی را پیدا نکردند.

کیم در ادامه افزود: «ما حدس می زنیم که آنتی اکسیدان های موجود در غذاهایی مانند میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل می‌توانند با سرکوب التهاب مزمن که می‌تواند منجر به سرطان شود، در کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ نقش داشته باشند.»/مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار