آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود

کاهش ریسک سرطان روده بزرگ با رژیم غذایی گیاهی

تحقیقات جدید نشان می دهد خوردن غلات کامل، سبزیجات، میوه ها و حبوبات ممکن است احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث دی نیوز، «جیه یه کیم»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه کیونگ هی در کره جنوبی، گفت: «اگرچه تحقیقات قبلی نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی ممکن است در پیشگیری از سرطان کولورکتال (روده بزرگ) نقش داشته باشند، اما تأثیر کیفیت تغذیه‌ای غذاهای گیاهی بر این ارتباط نامشخص بوده است. یافته‌های ما نشان می‌دهد که خوردن یک رژیم غذایی گیاهی سالم با کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ مرتبط است.»

کیم خاطرنشان کرد که سرطان روده بزرگ سومین سرطان شایع در سراسر جهان است و احتمال ابتلای یک مرد در طول عمر یک به ۲۳ است. خطر ابتلای یک زن در طول زندگی یک در ۲۵ است.

محققان این مطالعه، جمعیتی متشکل از ۸۰۰۰۰ مرد آمریکایی را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند افرادی که بالاترین میزان متوسط روزانه غذاهای گیاهی سالم را مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان از این غذاها را مصرف می‌کنند، ۲۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان روده هستند.

محققان در مطالعه بر روی بیش از ۹۳۰۰۰ زن آمریکایی، ارتباط مشابهی را پیدا نکردند.

کیم در ادامه افزود: «ما حدس می زنیم که آنتی اکسیدان های موجود در غذاهایی مانند میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل می‌توانند با سرکوب التهاب مزمن که می‌تواند منجر به سرطان شود، در کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ نقش داشته باشند.»/مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار