وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم موشک بالستیک قاسم بصیر چه ویژگی هایی دارد؟ واکنش صدا و سیما به بیانیه جبهه اصلاحات: هیچ‌گاه تریبون انعکاس تفرقه ایرانیان نخواهیم شد خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند

قدردانی اصناف از توجه ویژه رئیس جمهور به مشکلات بازاریان

رئیس اتاق اصناف ایران در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، از توجه و پیگیری‌های وی برای حل مشکلات بازاریان قدردانی کرد و خواستار حضور مستمر آیت‌الله رئیسی در جمع اصناف برای شنیدن صدای آن‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم نوده فراهانی» روز چهارشنبه ۱۶ آذر در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، از حضور وی در بازار سنندج و حمایت‌های دولت از اصناف و بازاریان قدردانی کرد.

رئیس اتاق اصناف ایران در این نامه به نمایندگی از بازاریان و فعالان اقتصادی و نیز روسای اتاق اصناف استان‌ها، از برگزاری جلسات حل مشکلات بازار که از چند روز پیش به درخواست حجت‌الاسلام «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری تشکیل شده و ثمرات موثری در رفع ایرادات داشته، تشکر کرده و خواستار حضور رئیس جمهور در میان بازاریان استان‌ها و تداوم نشست‌های مسئولان با روسای اصناف شد.

حضور مقتدرانه‌ای که خار چشم دشمنان شد

در متن نامه نوده فراهانی به «سید ابراهیم رئیسی» آمده است: وجه تمایز دولت مردمی سیزدهم با بسیاری از دولت‌های گذشته، نزدیک شدن دولتمردان از جمله حضرتعالی با مردم در سراسر کشور در قالب سفرهای فشرده استانی است که به‌رغم مشغله‌های متعدد در سطوح عالیه کشور انجام شده و قطعاً برکات فراوانی برای مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دنبال خواهد داشت.

این نامه می افزاید: حضور مقتدرانه آن‌جناب در بازار و بین مردم و اصناف غیور استان کردستان همراه با افتتاح پروژه‌های مهم ملی در آن استان در شرایطی که دشمنان انقلاب و تجزیه‌طلبان در جنگ ترکیبی علیه نظام از تمام ابزارها بهره‌برداری می‌کنند، موجب افتخار برای ملت شهیدپرور و خار چشمی در چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد بود.

نقش بزرگان بازار در خنثی‌سازی فتنه تعطیلی بازار

در بخش دیگری از نامه رئیس اتاق اصناف ایران به رئیس‌جمهور یادآوری شده است: نقش و پیشتازی بازاریان و اصناف قبل از انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی در همراهی با روحانیت معزز، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری و حضور در دفاع مقدس و بحران‌هایی همچون سیل، زلزله و کرونا و همچنین در عرصه مقابله با فتنه‌ها بر همگان آشکار است.

نوده فراهانی خاطر نشان کرد: فتنه بزرگ اخیر که ‌به‌رغم هجمه و تهدیدهای فراوان برای تعطیل کردن بازار صورت گرفت، با درایت بزرگان بازار و حمایت‌های معنوی سازمان بسیج اصناف بازاریان و فعالان اقتصادی کشور و اتاق‌های اصناف خنثی شد.

قدردانی اصناف از توجه ویژه رئیس جمهور به مشکلات بازاریان

دعوت از رئیس جمهور برای حضور در جمع بازاریان

وی در بخش پایانی نامه خود با تأکید بر اینکه ما به عنوان نمایندگان جامعه بزرگ اصناف و بازاریان کشور در اتاق اصناف ایران و سازمان بسیج اصناف با تشریک مساعی دولتمردان مستمراً در صدد رفع مشکلات این جامعه ارزشمند و متدین بوده و هستیم، ضمن تکریم و پاسداشت حضور ارزشمند رئیس دولت انقلابی و مردمی در بین کسبه و بازاریان شهر سنندج خصوصاً در این برهه حساس زمانی، به رئیس‌جمهور پیشنهاد کرد در سفرهای استانی و همچنین به جهت اهمیت اصناف و بازار در پایتخت کشور، برای حضور مستمر در بین جامعه اصناف و بازاریان برای شنیدن صداهای آنها و حل مشکلات‌شان برنامه‌ریزی شود و تأکید کرد: قطعاً آثار و برکات حضور شما در بین مردم که نشأت گرفته از شعار واقعی دولت مردمی است، برای جامعه خدوم و نظام بیش از پیش آشکار خواهد شد./ مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار