کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

استقبال آمریکا از بازداشت چندین تن به اتهام تلاش برای براندازی در المان

شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد کاخ سفید از اقدام آلمان به بازداشت عناصر افراطی تمجید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، یک طرح ادعایی برای سرنگویی دولت آلمان زنگ‌های خطر را درباره گسترش فعالیت گروه‌های راست افراطی به صدا درآورده است. برایان تاد خبرنگار ما در این رابطه گزارش می‌دهد. گروه آلمانی در پس این طرح به نظر می‌رسد از اقدامات گروه‌های راست افراطی آمریکایی و تئوری توطئه آن‌ها تبعیت کرده اند.

 

براساس گزارش شبکه سی ان ان پلیس آلمان افرادی را در سراسر کشور بازداشت کرد. ۲۵ نفر در جریان این عملیات بازداشت شدند. مقامات آلمان می‌گوینداین افراد عضو یک گروه راستی افراطی تروریستی هستند. مقامات آلمان مدعی شده اند این افراد به دنبال سرنگونی دولت این کشور بوده اند. دادستان آلمان در این خصوص گفت: شمار افراد در این گروه بسیار بیشتر از افراد بازداشتی بوده و ممکن است شمار آن‌ها دو برابر بوده باشد. این گروه از جنبش رایسبرگر تبعیت می‌کند. این یک جنبش افراطی و خشونت بار است. آن‌ها از تئوری توطئه تبعیت می‌کنند.

 

در ا دامه سی ان ان به مقایسه این گروه با گروه‌های راستگرای آمریکایی پرداخته و جان میلر، معاون پیشین کمیسر ضد تروریسم نیویورک در خصوص آن گفت: هر دو گروه به تئوری توطئه اعتقاد دارند. این موضوع تنها در آلمان یا آمریکا وجود ندارد. این گروه‌ها به دولت‌های مشروع اعتقادی ندارند. آن‌ها به رهبران مشروع اعتقادی ندارند.

 

 بر اساس گزارش یک رسانه آلمانی یک نماینده پیشین مجلس سفلی آلمان هم در بین افراد بازداشتی است. او هم اکنون به عنوان یک قاضی در یک دادگاه در برلین کار می‌کرده است. سی ان ان نتوانست نظر وی را جویا شود. دادستان‌ها هم درباره مشارکت وی اظهار نظری نکردند.

 

جان میلر در ادامه ادعا کرد: ارتباطات آن‌ها می‌تواند به جنبشی در سطح بین المللی بدل شود. آن‌ها می‌توانند در کنار هم جمع شوند و درباره اینکه چه کاری در آینده انجام دهند تصمیم گیری کنند. ما شاهد وضعیت موجود در ششم ژانویه بودیم.

 

سی ان ان در پایان نیز اعلام کرد جان لوئیس کارشناس مسائل سیاسی به این شبکه گفته است یکی از مشکلاتی که نیرو‌های امنیتی در آمریکا وآلمان برای مقابله با این افراد با آن روبرو هستند این است که آن‌ها یک رهبر اصلی و قابل مشاهده ندارند. این موضوع سبب می‌شود که نفوذ به آن‌ها و جلوگیری از اجرای طرح آن‌ها دشوار شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر