پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حمله سایبری ۳ ساعته به شرکت‌های صهیونیستی

حمله سایبری ۳ ساعته به شرکت‌های صهیونیستی رسانه‌های صهیونیست از حمله سه ساعته برخی هکر‌ها به شرکت‌های این رژیم خبر دادند و ادعا کردند این هکر‌ها ایرانی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونیستی ادعا کردند برخی هکر‌های ایرانی با استفاده از برنامه‌های جدید برای از بین بردن اطلاعات، به برخی شرکت‌های این رژیم حمله کردند.

 

این رسانه‌ها مدعی شدند: گروهی از هکر‌های ایرانی به مدت سه ساعت، به اهداف متعدد اسرائیلی از جمله برخی شرکت‌ها حمله کردند. این گروه موسوم به آگریوس پیش از این هم به شرکت شاربیت و دانشگاه بارئیلان حمله کرده بودند.

 

طی چند سال گذشته رژیم صهیونیستی با بحران حملات سایبری مواجه بوده است. بی ثباتی در اوضاع سیاسی و امنیتی داخل رژیم اشغالگر به چشم می خورد و سرویس‌های امنیتی توان حل بحران‌های سایبری را ندارند. چندی پیش، حملات سایبری حرکت قطارها در این رژیم را متوقف و زندگی شهرک نشینان را فلج کرد.

 

چندی پیش تلفن همراه همسر «دیوید بارنیا» رئیس موساد هک و مطالب آن در یک کانال تلگرامی ناشناس منتشر شد. روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی پس از این عملیات پیچیده سایبری اعلام کرد که هکر‌ها تلفن همراه همسر رئیس موساد را هک کرده و محتویات آن شامل عکس‌ها و برخی اسناد را از داخل گوشی او استخراج و منتشر کرده‌اند.

 

ساعاتی پس از این اتفاق، کانال تلگرامی دیگری با نام «دست‌های باز» ویدیویی منتشر کرد که در آن عکس‌ها و اسناد شخصی رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی نمایان بود. در تصاویر منتشر شده، شکلک‌های احمقانه‌ای از رئیس موساد نیز دیده می‌شد که ظاهرا در حین ویدئو چت با همسرش گرفته بود.

 

گروه هکری «عصای موسی» طی ماه‌های اخیر صدمات زیادی را به زیرساخت‌های سایبری رژیم صهیونیستی وارد کرده و اطلاعات شخصی صد‌ها نیرو‌ی نظامی این رژیم را افشا کرده است. پیش از آن نیز، گروهی موسوم به «سایه سیاه» با هک کردن یک اپلیکیشن صهیونیستی، اطلاعات ۳۰۰ هزار صهیونیست را در فضای مجازی منتشر کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار