جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

زلنسکی: جنگ اوکراین سال آینده پایان می‌یابد

زلنسکی: جنگ اوکراین سال آینده پایان می‌یابد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد جنگ در این کشور سال آینده پایان می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 09
کد خبر: ۱۶۲۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر زلنسکی در پیامی ویدئویی که برای نشریه پولیتیکو ضبط شده بود، گفت: من فکر می‌کنم اوکراینی‌ها سال آینده نیز تاثیرگذارترین مردم خواهند بود، البته در زمان صلح.

پولیتیکو در مراسم بیست و هشتمین رتبه بندی سالانه شخصیت‌های تاثیرگذار جهان، زلنسکی را قدرتمندترین فرد اروپا معرفی کرد.

رئیس جمهور اوکراین پیشتر هشدار داده بود که جنگ احتمالا در زمستان ادامه می‌یابد و بار دیگر در بهار سال بعد شدت خواهد گرفت.

زلنسکی پیشتر در پیامی ویدیویی گفت: دشمن امیدوار است که از زمستان علیه ما استفاده کرده و سرما و سختی زمستان را به بخشی از ترور خود تبدیل کند.

وی افزود: به هر نحوی شده، این زمستان را هر چقدر هم سخت باشد، باید تحمل کنیم و ما آن را تحمل خواهیم کرد.

با آغاز فصل زمستان و ادامه حملات دو طرف درگیر در جنگ اوکراین، انتظار می رود با وجود تداوم کمک‌های غرب و سرد شدن هوا، آتش جنگ اندکی فروکش کند.

به گفته پنتاگون، آمریکا در آمادگی برای ورود به فصل زمستان به دنبال تامین مایحتاج این کشور شامل ده‌ها هزار پارکا (لباس ساخته شده از پوست حیوانات)، کلاه پشمی، چکمه و دستکش، ژنراتور و چادر است.

این در حالی است که جنگ اوکراین بر اروپا نیز تاثیر گذاشته است. آغاز زمستان در میانه بحران انرژی به شکل قطع مکرر برق کشورهای اروپایی را تهدید می‌کند و آنان را به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه‌ای برای مدیریت وضعیت واداشته است.

ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو هشدار داده است که کشورهای عضو این سازمان نظامی بهای گزافی برای جنگ در اوکراین پرداخت خواهند کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار