دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

بحران کمبود نیروی کار در بخش حمل و نقل آلمان

یک رسانه آلمانی با استناد به پاسخ وزارت کار فدرال آلمان به درخواست فراکسیون احزاب متحد مسیحی در این کشور از کمبود شدید راننده و نیروی کار متحصص در بخش حمل و نقل این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، دولت فدرال آلمان از ده‌ها هزار موقعیت خالی راننده در بخش حمل و نقل در آلمان صحبت می‌کند. بر این اساس در حال حاضر بیش از 45000 راننده و متخصص در آلمان در این بخش کمبود وجود دارد. اتحادیه احزاب متحد مسیحی اکنون خواستار به رسمیت شناختن سریعتر گواهینامه‌های رانندگی از کشورهای ثالث شده است.

 

به این ترتیب در آلمان کمبود بیش از 45000 راننده و متخصص در زمینه حمل و نقل و فناوری وسایل نقلیه وجود دارد. این نتیجه از پاسخ وزارت کار فدرال آلمان به درخواست فراکسیون احزاب متحد مسیحی به دست آمده که در دسترس شبکه تحریریه آلمان (RND) قرار گرفته است.

 

بر اساس داده‌های آژانس اداره فدرال کار آلمان این بزرگترین کمبود نیروی کار متخصص در میان رانندگان است، بر این اساس 26613 موقعیت در حوزه حمل و نقل بار، کامیون، تراموا، اتوبوس و قطار خالی است. 11661 متخصص در مهندسی خودرو و 6761 متخصص در مکاترونیک وجود ندارد.

 

هنینگ رهباوم، سیاستمدار حمل‌ونقل از اتحادیه احزاب متحد مسیحی آلمان خواستار شناسایی سریع‌تر گواهینامه‌های رانندگی از کشورهای ثالث و روند سریع‌تر در کنسولگری‌ها شد. این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی به RND گفت: علیرغم نیاز شدید به کارگران ماهر، دولت فدرال در این باره بسیار مردد است.

 

وی افزود: هنوز هیچ مقرراتی برای سهولت در به رسمیت شناختن گواهینامه‌های رانندگی از کشورهای ثالث وجود ندارد، هنوز ماه‌ها طول می کشد تا حتی یک وقت ملاقات برای ویزا به دلیل کمبود پرسنل در کنسولگری‌ها گرفته شود و ما همچنان منتظر ارائه پیشنهاد برای ساده سازی آموزش رانندگی حرفه‌ای هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده