یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ادعای سعودی ها در خصوص 2 پهپاد یمنی

منابع رسانه‌ای سعودی مدعی سرنگونی دو فروند پهپاد متعلق به ارتش یمن و انصارالله بر فراز شهر «مارب» واقع در مرکز این کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ، منابع رسانه‌ای سعودی ادعا کردند که روز یکشنبه دو فروند پهپاد ارتش یمن و انصارالله را در شهر مارب واقع در مرکز این کشور هدف قرار داده‌اند.

به گزارش اسپوتنیک، ابتدا دو شبکه سعودی «العربیه» و «الحدث» این ادعا را منتشر و سپس برخی از رسانه‌های همسو آن را بازنشر کردند.

 

منابع مذکور تاکید کردند که دو پهپاد انصارالله همزمان با تشدید درگیری‌ها بین عناصر وابسته به ائتلاف سعودی و نیروهای انصارالله در محور صرواح (غرب مارب) سرنگون شدند.

منابع سعودی می‌‌گویند که نیروهای انصارالله اخیرا با افزایش تجهیزات نظامی خود در صراوح و حمله به پاپگاه‌های ارتش، سعی داشتند بر اردوگاه «کوفل» مسلط شوند.

 

از سوی دیگر، نیروهای یمن نیز امروز (یکشنبه) در پاسخ به تجاوزات سعودی، محور نجران در جنوب عربستان را هدف حملات موشکی و خمپاره‌ای خود قرار دادند.

 

به گزارش المسیره، نیروهای ارتش یمن و انصارالله با شلیک یک فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» و چند موشک «کاتیوشا» در نجران، ده‌ها نفر از شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی را کشته و زخمی کردند.

 

یک منبع نظامی یمن گفت که نیروهای یمنی در این حمله موشکی، یک خودروی زرهی شبه‌نظامیان را نیز منهدم کردند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار