جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

گفت‌وگوی اردوغان و پوتین درباره موضوع انرژی

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه از گفت‌وگوی تلفنی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۱۶۳۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز، دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه در خصوص محتوای این گفت‌وگوی تلفنی اعلام کرد: «در این گفت‌وگو، روابط ترکیه و روسیه به ویژه موضوع انرژی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ارزیابی‌هایی از مسائل منطقه‌ای از جمله کریدور غلات و مبارزه با تروریسم صورت گرفت».

بنا بر گفته دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه، اردوغان در این تماس تلفنی همچنین بر احتمال شروع صادرات محصولات غذایی مختلف در قالب توافق صدور غلات تأکید کرده است.

طبق این گزارش، رئیس‌جمهور ترکیه همچنین بر لزوم پاکسازی منطقه مرزی با سوریه در عمق ۳۰ کیلومتری از وجود تروریست ها طبق توافق سوچی تأکید کرد.

اردوغان همچنین در این گفت‌وگو با تأکید بر ادامه عملیات علیه شبه‌نظامیان کرد گفت: «یگان‌های مدافع خلق کرد به فعالیت‌های جدایی‌طلبانه خود در شمال سوریه و حملات تروریستی علیه ترکیه ادامه می‌دهد».

از طرف دیگر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز امروز (یکشنبه) در گفت‌وگو با خبرگزاری روسی «ریانووستی» تأیید کرد که پوتین با اردوغان گفت‌وگوی تلفنی داشته است.

وی در این خصوص گفت: «بله، گفت‌وگوی تلفنی صورت گرفته است. ما در حال آماده‌سازی یک پیام هستیم»./فارس

ارسال نظر