پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟

پول مازاد فروش خودرو در بورس کالا به جیب خودروساز می‌رود؟

پول مازاد فروش خودرو در بورس کالا به جیب خودروساز می‌رود؟ عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر قیمت معامله شده خودرو در بورس بالاتر از بهای تمام شده پایه و سود معقول باشد، تفاوت مذکور باید برای مصارف عمومی به طور مثال برای توسعه صنعت حمل و نقل هزینه شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 12
کد خبر: ۱۶۳۳۸۸

ّه گزارش راهبرد معاصر؛ روح اله ایزدخواه در تشریح نشست دیروز(یکشنبه20 آذر ماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: دستورکار نخست جلسه، بررسی طرح تحول بازار و صنعت خودرو با حضور نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت و منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت بود؛ کلیات این طرح در سال 99 در کمیسیون تصویب شده بود اما با توجه به تغییر دولت و درخواست وزارت صمت، رسیدگی به طرح مذکور به تعویق افتاد.

 

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر خودرو در بورس عرضه می‌شود اما قاعده و ضابطه معینی ندارد و از سوی دیگر روش‌های قیمت گذاری دستوری نیز نتوانسته در بازار عرضه و تقاضا تعادل ایجاد کند، کمیسیون مجدد طرح را به جریان انداخت.

 

وی اضافه کرد: دولت با کلیات طرح کمیسیون صنایع و معادن درباره عرضه خودرو در بورس موافق است، بنابراین مقرر شد این طرح در قالب یک ماده واحده به قانون ساماندهی صنعت خودرو الحاق و در آن نحوه و شیوه عرضه خودرو در بورس تعیین شود و سایر موارد نیز را دولت در قالب آئین نامه اجرایی پیش‌بینی کند.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: در طرح مذکور اگر قیمت معامله شده خودرو در بورس بالاتر از بهای تمام شده پایه و سود معقول باشد، مابه التفاوت مذکور برای مصارف عمومی به طور مثال برای توسعه صنعت حمل و نقل هزینه می‌شود.

 

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: برای بررسی بیشتر، طرح تحول بازار و صنعت خودرو به کمیته خودرو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ارجاع شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار