المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

جلسه اتحادیه اروپا برای تحریم ایران؛ امروز

جلسه اتحادیه اروپا برای تحریم ایران؛ امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز برای وضع تحریم‌های بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران و روسیه نشست برگزار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 12
کد خبر: ۱۶۳۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزاری خارجه اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) برای اجماع در خصوص وضع تحریم‌های بیشتر علیه روسیه و جمهوری اسلامی ایران و کمک تسلیحاتی بیش از دو میلیارد یورو (۲.۱۱ میلیارد دلار) نشست برگزار می‌کنند.

 

خبرگزاری رویترز در این خصوص نوشت با این حال احتمال می‌رود مجارستان در نشست اتحادیه اروپا به دلیل اختلاف‌ با برخی وزرای خارجه این اتحادیه بر سر مسدود شدن بودجه بروکسل برای بوداپست، برخی از تصمیمات نشست را بلوکه کند.

 

یکی از دیپلمات‌های ارشد اتحادیه اروپا با اشاره به احتمال استفاده مجارستان از قدرت وتو در نشست امروز گفت: «در اصل توافق وجود دارد اما مشکل بزرگ وجود دارد». وی ادامه داد: «این نوعی دیپلماسی باج خواهی است که ترجیح می‌دهیم شاهد آن نباشیم اما چیزی است که وجود دارد».

 

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه اتحادیه اروپا قصد دارند به بهانه حمایت از اوکراین، نهمین بسته تحریمی را علیه روسیه به بحث گذارند که طبق آن حدود ۲۰۰ فرد و نهاد روسیه در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

 

طبق گزارش رویترز، وزرای خارجه اتحادیه اروپا همچنین درصدد هستند تا به بهانه حمایت از اغتشاشات، تحریم‌هایی را علیه افراد و سازمان‌های ایران مورد بررسی قرار دهند.

 

اتحادیه اروپا در نشست امروز خود همچنین قصد دارد تا دو میلیارد یورو بودجه صندوقی را که کشورهای عضو برای تأمین مالی خرید تسلیحات برای کی‌ف استفاده کرده‌اند و در طول تقریباً ۱۰ ماه از جنگ در اوکراین تا حد زیادی کاهش یافته، اضافه کنند.

 

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه اتحادیه اروپا قبل از نشست خود، با شرکایشان در کشورهای ارمنستان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، مولداوی و اوکراین گفت‌وگو خواهند کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار