«لشکر طیبه» مسئولیت حمله «پهَلگام» را برعهده گرفت محکومیت بازداشت غیر قانونی مهدیه اسفندیاری و شاهین حزامی توسط فرانسه فحاشی محمود عباس به حماس دستور عراقچی برای مساعدت به اتباع ایرانی در استانبول وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم

حمله توئیتری ترامپ به زنان دموکرات کنگره: به کشور خودتان برگردید

ترامپ در ادامه حملاتش به نمایندگان منتقد در کنگره، آن‌ها را غیرآمریکایی خواند و گفت آن‌ها باید به «کشورشان» بازگردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه در اظهاراتی نژادپرستانه، نمایندگان دموکرات را غیرآمریکایی خواند و گفت آن‌ها باید به کشورهایشان بازگردند.

او در پیام توئیتری خود نوشت: «جالب است زنان دموکرات ترقی‌خواه کنگره را ببینید که اصالتاً از کشورهایی آمده‌اند که دولت‌هایشان فاجعه کامل و تمام عیار هستند، بدترین و فاسدترین و بی‌کفایت‌ترین در هرکجای دنیا هستند (اگر اصلاً دولتی در حال کار داشته باشند)، اکنون با صدای بلند و خشنی به مردم آمریکا، بزرگ‌ترین و قدرتمندترین کشور ملت روی زمین می‌گویند که چطور دولت باید اداره شود».

 

ترامپ در ادامه توئیت طولانی خود نوشت: «چرا آن‌ها مکان‌هایی که از آن آمده‌اند برنمی‌گردند و به ترمیم مکان‌های کاملاً از هم گسیخته و آلوده به جرم کمک نمی‌کنند. سپس برگردند و به ما نشان دهند چگونه این کار را باید انجام داد. این مکان‌ها به‌شدت به کمک شما نیاز دارند. شما نمی‌توانید به قدر کافی سریع بروید. مطمئن هستم نانسی پلوسی بسیار خوشحال خواهد شد که ترتیبات سفر مجانی شما را فراهم کند».

 

او در توئیت خود به فرد خاصی اشاره نکرد اما چند روز پیش، «الکساندریا اوکازیو کورتز» و «ایلهان عمر» دو زن رنگین‌پوست نماینده کنگره را مورد حمله کلامی قرار داد و گفت حتی نمی‌داند آن‌ها از چه کشورهایی آمده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده