قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟

آغاز تحقیقات دادستانی تهران درباره شبکه‌های فارسی‌زبان ضدایرانی

آغاز تحقیقات دادستانی تهران درباره شبکه‌های فارسی‌زبان ضدایرانی معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه از شروع تحقیقات دادستانی تهران در خصوص شبکه‌های فارسی زبان ضدایرانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب‌آبادی؛ معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران‌، اعلام کرد: دادستانی تهران با تشکیل پرونده‌ای، تحقیقات در خصوص نقش شبکه‌های فارسی‌زبان ضدایرانی در اغتشاشات را آغاز کرد.

 

وی افزود: جزئیات بیشتر در این خصوص، متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

روز گذشته حجت‌الاسلام مرتضوی‌مقدم؛ رئیس دیوان عالی کشور هم در شورای عالی قوه قضائیه گفت: ضرورت دارد برای رسانه‌های بیگانه‌ای که در جریانات اخیر مخاطبانشان را به ایجاد ارعاب و ساخت و استفاده از سلاح‌های آتش‌زا ترغیب کردند و همچنین افرادی که برخی عناصر اغتشاشات را مسلح کردند، پرونده قضائی تشکیل شود و در مجامع عمومی علیه آنها شکایت صورت بگیرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار