عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

سفر وزیر خارجه پاکستان به آمریکا

وزیر خارجه پاکستان برای دیدارهای دوجانبه و چندجانبه در نیویورک و واشنگتن در سفری رسمی فردا عازم آمریکا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر «بلاول بوتو زرداری» وزیر خارجه پاکستان از 14 تا 21 دسامبر برای دیدارهای دوجانبه و چندجانبه در نیویورک و واشنگتن در سفری رسمی به آمریکا خواهد رفت.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط وزارت خارجه پاکستان، زرداری در 15 تا 16 دسامبر در نیویورک ریاست کنفرانس وزیران جی-77 وچین، بزرگترین بلوک مذاکره کننده کشورهای در حال توسعه در سیستم سازمان ملل، را به عهده خواهد داشت.

دستور کار کنفرانس شامل بحث در مورد چالش‌های متعدد پیش روی کشورهای در حال توسعه در دستیابی به اهداف توسعه پایدار در مواجهه با همه گیری کرونا، بلایای ناشی از تغییرات اقلیمی و تحولات ژئوپلیتیکی است.

وزیر خارجه پاکستان در 14 دسامبر نیز با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل دیدار خواهد کرد و در مناظره شورای امنیت سازمان ملل با موضوع «حفظ صلح و امنیت بین‌المللی: جهت گیری جدید برای چندجانبه گرایی اصلاح شده» شرکت خواهد نمود.

زرداری در 19 دسامبر نیز به واشنگتن سفر خواهد کرد و در آنجا با مقامات عالی رتبه دولتی، رهبران کنگره، تجار پاکستانی-آمریکایی و اعضای جامعه دیدار خواهد کرد و با اندیشکده‌ها و رسانه‌ها تعامل خواهد داشت.

وزیر خارجه پاکستان در این دیدارها قرار است پیرامون موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای مورد علاقه دو طرف بحث و گفتگو کند تا شتاب در روابط دوجانبه پاکستان و آمریکا به ویژه در زمینه‌های تجارت، سرمایه‌گذاری، تاب‌آوری آب و هوا و توسعه اقتصادی ادامه یابد.

وی همچنین نظرات پاکستان درباره تغییرات اقلیمی و آسیب‌های عظیم وارد شده به پاکستان به دلیل این تغییرات را مطرح خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار