پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روسیه: غرب قدرت اقتصادی کشور ما را دستکم گرفت

میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه گفت: غرب که به دنبال نابودی اقتصاد روسیه است، قدرت اقتصادی کشور ما را دستکم گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری "تاس"، نخست‌وزیر روسیه در نشستی با اعضای شورای خبرگان دولت این کشور گفت: کشورهای غربی اقداماتی را برای نابودی اقتصاد روسیه و بی‌ثباتی جامعه انجام داده‌اند، اما دشمنان ما میزان مقاومت سیستم ما در برابر نفوذ خارجی و ابزار حمایتی از اقتصاد را دستکم گرفته‌اند.

به گفته میشوستین، «گام‌های برداشته شده توسط دولت روسیه برای حفظ اقتصاد در میان فشارهای خارجی، مؤثر بوده و باعث پایدار ماندن بودجه و کمک به بخش‌های کلیدی و خانوارها شده است.»

پیش از این نیز، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه گفته بود که آمریکا به دنبال تخلیه ذخایر ارز خارجی روسیه، ورشکستگی و نابودی اقتصاد این کشور است.

به گزارش ایرنا از "اسپوتنیک"، وی ادامه داد: نه تنها آمریکایی‌ها بخشی از ذخایر ارزی روسیه را که در بانک‌های این کشور قرار داشته است ضبط کرده‌اند، بلکه بدون پنهان کردن هدف نابودی اقتصاد روسیه، سعی می‌کنند به ما دستور دهند که پرداخت بدهی‌های دولتی از طریق درآمدهای صادراتی انجام شود.

این مقام روسیه تاکید کرد: مسدود کردن کانال‌های سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها و غربی‌ها در روسیه یکی از ابزارهای تحمیل ورشکستگی و متعاقب آن ویرانی اقتصاد روسیه است.

به گزارش ایرنا، از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین در ۲۴ فوریه، کشورهای غربی چندین بار روسیه را تحریم کرده و دارایی‌های این کشور را مسدود کرده‌اند. تحریم نفت روسیه از سوی اروپا منجر به یک وقوع بحران بزرگ سوخت در این قاره، افزایش قیمت انرژی و افزایش تورم شده است.

با این وجود، هفته گذشته، گروه ۷ و استرالیا بر سر اعمال سقف قیمتی ۶۰ دلار برای هر بشکه نفت روسیه به توافق رسیدند که از روز دوشنبه اجرایی شد. این سقف هر دو ماه یکبار بازنگری می‌شود.

روسیه هشدار داده است به کشورهایی که سقف قیمت اعمال کرده‌اند، نفت نمی‌فروشد و چنین اقدامی تنها بحران جاری در بازارهای جهانی انرژی را عمیق‌تر می‌کند./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار