سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آخرین اخبار از وضعیت رتبه بندی معلمان مهر آفرین و وضعیت برگزاری آزمون+ جزئیات ترمیم حقوق معلمان

برگزاری آزمون برای رتبه‌بندی "معلمان مهرآفرین" حذف شده است اما هم‌اکنون این معلمان از مشکل دیگری سخن می‌گویند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، اجرای رتبه‌بندی برای معلمان طرح مهرآفرین با مشکلاتی همراه بود، در ابتدا قرار بر این بود تا این افراد پس از برگزاری یک آزمون و دریافت کد شناسه مشمول رتبه‌بندی شوند؛ اما مجلس در قانون ترمیم حقوق، آزمون را حذف کرد و قرار شد معلمان مهرآفرین بدون هر نوع آزمونی از مزایای رتبه‌بندی بهره‌مند شوند؛ اما هم‌اکنون این گروه از مشکلات دیگری در مسیر اجرای رتبه‌بندی خبر می‌دهند.

 

به گفته معلمان طرح مهرآفرین، قرار است علی‌الحساب رتبه‌بندی از حقوقشان کسر شود و برخلاف سایر معلمان، رتبه‌بندی به جای اول مهر 1400 از ابتدای مهر 1401 شامل حال آنها می‌شود.

 

خبرنگار تسنیم، چند و چون این موضوع را پیگیری کرد و در نهایت پیگیری‌ها حاکی از این بود "مقرر بود معلمان مهرآفرین از اول شهریور 1400 به بعد مشمول رتبه‌بندی شوند اما چون این افراد کد شناسه نداشتند باید در آزمون شرکت می‌کردند.

 

مجلس شورای اسلامی در بحث متناسب‌سازی حقوق و در قانون ترمیم، بندی را اضافه کرد تا معلمان مهرآفرین بدون آزمون مشمول رتبه‌بندی شوند و تاریخ اجرا از اول مهر 1401 تعیین شد. هم‌اکنون شرکت در آزمون برای معلمان مهرآفرین حذف شده است؛ اما رتبه‌بندی از اول مهر 1401 مشمول آنها می‌شود".

 

به نظر می‌رسد برای حل مشکل نیاز است معاونت حقوقی ریاست جمهوری در این رابطه نظر دهد یا مجلس روند را اصلاح کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار