زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

سازمان ملل: ۶ میلیون نفر در افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند

سازمان ملل با اشاره به بحران جاری انسانی و وضعیت وخیم اقتصادی در افغانستان اعلام کرد شش میلیون نفر در این کشور در یک قدمی قحطی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، نهاد سازمان ملل برای برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان در رشته توئیتی اعلام کرد شش میلیون نفر از مردم افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند.

 

این نهاد می‌افزاید، بحران‌هایی مانند این، همراه با محدودیت‌های شدید در حقوق اولیه، به این معناست که زنان و دختران افغان بیشتر از همه آسیب می‌بینند.

 

توئیت با تأکید بر اینکه زنان افغان کمتر به خدمات دسترسی دارند، اضافه می‌کند: هنگامی که زنان و دختران با موانع مستقیم بر سر حق حرکت و کار خود همراه شوند، آخرین افرادی هستند که به غذا، آب، سرپناه ایمن و مراقبت‌های بهداشتی دسترسی دارند.

 

نهاد زنان سازمان ملل ادامه می‌دهد: محدودیت‌های تحرک زنان به همراه هنجارهایی که از زنان انتظار دارد تا برای بقیه اعضای خانواده فداکاری کنند، به این معنی است که زنان کمتر غذا می‌خورند و آخرین نفر هستند که غذا می‌خورند.

 

بر اساس این رشته توئیت، محدودیت زنان و دختران در حقوق اولیه خود، به همراه نرخ پایین سواد به این معنی است که اکثر زنان کارت شناسایی ندارند و این امر مانع از دسترسی آنها به خدمات حیاتی، از جمله کمک‌های بشردوستانه می‌شود.

 

نهاد زنان سازمان ملل افزود: زنان اکثریت جمعیت آوارگان داخلی در افغانستان را تشکیل می دهند و ناتوانی در استفاده از حقوق مالکیت یا درخواست کمک قانونی به این معنی است که زنان در سکونت‌گاه‌های غیررسمی هر روز در ترس از اخراج زندگی می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر