سازمان ملل: ۶ میلیون نفر در افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

سازمان ملل: ۶ میلیون نفر در افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند

سازمان ملل با اشاره به بحران جاری انسانی و وضعیت وخیم اقتصادی در افغانستان اعلام کرد شش میلیون نفر در این کشور در یک قدمی قحطی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، نهاد سازمان ملل برای برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان در رشته توئیتی اعلام کرد شش میلیون نفر از مردم افغانستان در یک قدمی قحطی قرار دارند.

 

این نهاد می‌افزاید، بحران‌هایی مانند این، همراه با محدودیت‌های شدید در حقوق اولیه، به این معناست که زنان و دختران افغان بیشتر از همه آسیب می‌بینند.

 

توئیت با تأکید بر اینکه زنان افغان کمتر به خدمات دسترسی دارند، اضافه می‌کند: هنگامی که زنان و دختران با موانع مستقیم بر سر حق حرکت و کار خود همراه شوند، آخرین افرادی هستند که به غذا، آب، سرپناه ایمن و مراقبت‌های بهداشتی دسترسی دارند.

 

نهاد زنان سازمان ملل ادامه می‌دهد: محدودیت‌های تحرک زنان به همراه هنجارهایی که از زنان انتظار دارد تا برای بقیه اعضای خانواده فداکاری کنند، به این معنی است که زنان کمتر غذا می‌خورند و آخرین نفر هستند که غذا می‌خورند.

 

بر اساس این رشته توئیت، محدودیت زنان و دختران در حقوق اولیه خود، به همراه نرخ پایین سواد به این معنی است که اکثر زنان کارت شناسایی ندارند و این امر مانع از دسترسی آنها به خدمات حیاتی، از جمله کمک‌های بشردوستانه می‌شود.

 

نهاد زنان سازمان ملل افزود: زنان اکثریت جمعیت آوارگان داخلی در افغانستان را تشکیل می دهند و ناتوانی در استفاده از حقوق مالکیت یا درخواست کمک قانونی به این معنی است که زنان در سکونت‌گاه‌های غیررسمی هر روز در ترس از اخراج زندگی می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر