تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

آیت‌الله جنتی: مجموعه‌ای که به پشتوانه فعالیت‌های پژوهشی متکی نباشد، دچار روزمرگی می‌شود

دبیر شورای نگهبان با اشاره به اقدامات پژوهشکده شورای نگهبان، گفت: هر مجموعه‌ای که به فعالیت‌های پژوهشی متکی نباشد، دچار روزمرگی می‌شود و مشکلات حل‌نشده، همچون زخم‌های کهنه، نشاط و پویایی‌اش را از بین می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، صبح امروز (چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با اشاره به فرارسیدن هفته پژوهش، این مناسبت را به همه پژوهشگرانی که پیشرفت‌های کشور بدون تلاش‌های آن‌ها ممکن نبوده، تبریک گفت و اظهار داشت: امیدواریم مسائلی که در حوزه‌های مختلف پیش روی کشور قرار دارد با همت پژوهشگران حل شود.

 

وی افزود: واقعیت این است که هر مجموعه‌ای که به پشتوانه فعالیت‌های پژوهشی متکی نباشد، دچار روزمرگی می‌شود و مشکلات حل نشده، همچون زخم‌های کهنه، نشاط و پویایی‌اش را از بین می‌برند.

 

آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی و علمی در شورای نگهبان گفت: مجمع مشورتی فقهی و پژوهشکده شورای نگهبان، از ابتدای تاسیس تاکنون منشأ خدمات ارزنده‌ بوده و سرمایه‌ای ارزشمند برای شورای نگهبان محسوب می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه پژوهشکده شورای نگهبان هم پل ارتباطی این نهاد با صاحب‌نظران است و هم با فعالیت‌های علمی و پژوهشی به غنای نظرات شورای نگهبان کمک می‌کند، تاکید کرد: فعالیت‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه قانون اساسی خلأهای موجود در این عرصه را کاهش داده است.

 

دبیر شورای نگهبان در خاتمه پژوهشگرانی که در پژوهشکده شورای نگهبان پرورش یافته‌اند را منشأ خدمات ارزنده ای در کشور دانست و از زحمات اعضای مجمع مشورتی فقهی و حقوقی، مسئولان، پژوهشگران پرتلاش و همه کسانی که از ابتدای تاسیس این مراکز علمی و پژوهشی منشأ خدمت بوده‌اند، تقدیر کرد.

ارسال نظر