شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

آیت‌الله جنتی: مجموعه‌ای که به پشتوانه فعالیت‌های پژوهشی متکی نباشد، دچار روزمرگی می‌شود

دبیر شورای نگهبان با اشاره به اقدامات پژوهشکده شورای نگهبان، گفت: هر مجموعه‌ای که به فعالیت‌های پژوهشی متکی نباشد، دچار روزمرگی می‌شود و مشکلات حل‌نشده، همچون زخم‌های کهنه، نشاط و پویایی‌اش را از بین می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، صبح امروز (چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با اشاره به فرارسیدن هفته پژوهش، این مناسبت را به همه پژوهشگرانی که پیشرفت‌های کشور بدون تلاش‌های آن‌ها ممکن نبوده، تبریک گفت و اظهار داشت: امیدواریم مسائلی که در حوزه‌های مختلف پیش روی کشور قرار دارد با همت پژوهشگران حل شود.

 

وی افزود: واقعیت این است که هر مجموعه‌ای که به پشتوانه فعالیت‌های پژوهشی متکی نباشد، دچار روزمرگی می‌شود و مشکلات حل نشده، همچون زخم‌های کهنه، نشاط و پویایی‌اش را از بین می‌برند.

 

آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی و علمی در شورای نگهبان گفت: مجمع مشورتی فقهی و پژوهشکده شورای نگهبان، از ابتدای تاسیس تاکنون منشأ خدمات ارزنده‌ بوده و سرمایه‌ای ارزشمند برای شورای نگهبان محسوب می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه پژوهشکده شورای نگهبان هم پل ارتباطی این نهاد با صاحب‌نظران است و هم با فعالیت‌های علمی و پژوهشی به غنای نظرات شورای نگهبان کمک می‌کند، تاکید کرد: فعالیت‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه قانون اساسی خلأهای موجود در این عرصه را کاهش داده است.

 

دبیر شورای نگهبان در خاتمه پژوهشگرانی که در پژوهشکده شورای نگهبان پرورش یافته‌اند را منشأ خدمات ارزنده ای در کشور دانست و از زحمات اعضای مجمع مشورتی فقهی و حقوقی، مسئولان، پژوهشگران پرتلاش و همه کسانی که از ابتدای تاسیس این مراکز علمی و پژوهشی منشأ خدمت بوده‌اند، تقدیر کرد.

ارسال نظر