عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران

خسارت ۱۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به سوریه

خسارت ۱۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به سوریه وزارت خارجه سوریه با اشاره به خسارت بیش از ۱۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به این کشور، درخصوص سرقت نفت و گندم سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی به سازمان ملل متحد نامه نوشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه دو نامه جداگانه به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در خصوص سرقت نفت و گندم این کشور توسط آمریکا ارسال کرد.

وزارت خارجه سوریه همچنین تاکید کرد که آمریکا در مجموع حدود ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار دلار به این کشور در بخش نفت خسارت وارد کرده است.

این وزارتخانه درباره جزئیات این خسارتها گفت: در نتیجه تجاوزگریهای مستقیم نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آن، سوریه حدود ۲۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار خسارت دیده است و خسارت غیر مستقیم نیز بیش از ۸۶ میلیارد دلار است که مجموع این خسارت در بخش نفت به ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار رسیده است.

با شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه کردند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیهساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار