سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

وزیر کشور: رقم قابل توجهی برای کاهش آلودگی هوا در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است

وزیر کشور با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا باید سیاست‌های متنوعی در نظر گرفته شود، گفت: در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده که برای محیط زیست یک عدد قابل توجهی گذاشته شود تا بتوانند آلایندگی را کاهش دهند و منابع حاصل از آن صرف بهبود وضعیت هوای پاک شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر, احمد وحیدی وزیر کشور درباره آخرین وضعیت اجرای قانون هوای پاک گفت: بحث هوای پاک یک مسئله بسیار مهم و پیچیده است، پیچیده از این نظر که عوامل مختلفی در آن تأثیر دارد که باید همه آنها را در نظر گرفت. ناظر واحدهایی که وظیفه‌ای در خصوص اجرای قانون هوای پاک دارند، سازمان محیط زیست است و ما هم از باب کمک به عزیزان در حوزه محیط زیست، جلساتی برای بحث هوای پاک می‌گذاریم که اخیراً هم یک جلسه داشتیم.

 

وی افزود: در جلسه اخیر ما، تکالیفی که هر کدام از دستگاه‌ها در این رابطه داشتند، پیگیری شد تا بتوانیم به بهبود هوا کمک کنیم. البته مسائل متعددی در این حوزه مطرح است که به دستگاه‌های مختلفی بر می‌گردد.

 

وزیر کشور درباره اعتبارات در نظر گرفته شده برای دستگاه‌ها جهت اجرای قانون هوای پاک در بودجه سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در بودجه سال آینده پیش بینی شده که برای محیط زیست یک عدد قابل توجهی گذاشته شود تا بتوانند آلایندگی را کاهش دهند و منابع حاصل از آن صرف بهبود وضعیت هوای پاک شود.

 

وحیدی ادامه داد: به علاوه برای کاهش آلودگی هوا باید سیاست‌های متنوع دیگری در نظر گرفته شود، مانند نوع سوخت که عزیزان ما در وزارت نفت به دنبال آن هستند که سوخت مناسبی که کمتر هوا را آلوده کند، ارائه دهند.

 

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: همچنین مدیریت مواردی که برخی نیروگاه‌ها و مراکز ما به خاطر مصرف فراوان گاز، ناچار هستند از سوخت‌های دیگری مانند مازوت استفاده کنند که آلایندگی زیادی دارد، در برنامه کلی دولت برای کاهش آلایندگی هوا است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار