استاندار کرمانشاه تغییر کرد/ وزیر کشور: احتمال تغییر یک یا دو استاندار دیگر نیز وجود دارد-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است

استاندار کرمانشاه تغییر کرد/ وزیر کشور: احتمال تغییر یک یا دو استاندار دیگر نیز وجود دارد

وزیر کشور از انتخاب محمدطیب صحرایی در جلسه امروز هیات دولت به عنوان استاندار جدید کرمانشاه خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر،احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گفت: محمدطیب صحرایی در جلسه امروز هیات دولت به عنوان استاندار جدید کرمانشاه انتخاب شد.

 

 

بعد از استاندار کرمانشاه احتمال تغییر چند استاندار دیگر وجود دارد

وزیر کشور در ادامه افزود: همین جا از زحمات استاندار قبلی تشکر فراوان میکنیم، ایشان زحمات فراوانی کشیدند و دولت امروز یک استاندار جدید برای کرمانشاه مصوب کرد.

 

وحیدی افزود: احتمال تغییر یک یا دو استاندار دیگر نیز وجود دارد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد دولت الکترونیک گفت: مسوولیت دولت الکترونیک بیشتر با برادر عزیزم دکتر زارع پور وزیر ارتباطات است. مسوولیت های عمده با ایشان است و کارهای خوبی هم صورت گرفته است. دریچه واحد که در ICT راه افتاده کار بسیار خوبی بوده؛ مجوزهای کسب و کار واحد که در حال انجام است کار بسیار خوبی است ولی با این حال دولت الکترونیک باید به دولت هوشمند منتقل بشود.

وحیدی افزود: فکر میکنم با تکمیل این موارد باید یک گام بلندتری برداریم و این در دستور کار عزیزان ما هست و این دنبال خواهد شد.

 

انتخابات الکترونیک چه زمانی محقق می شود؟

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که انتخابات الکترونیک چه زمانی به طور کامل محقق می شود، گفت: انتخابات الکترونیک یک بخشی مربوط به وزارت کشور است و یک بخش آن مربوط به شورای محترم نگهبان که آن را باید تایید کنند. به هر حال برگزاری اینگونه انتخابات‌ها یک سلسله نگرانی‌هایی دارد. در برخی کشورها مشکلاتی درست کرده است و به خوبی از رای مردم صیانت نشده است. با توجه به هک و نفوذ به این سیستم ها که وجود دارد ما پیشنهادات را به شورای نگهبان ارائه خواهیم کرد و با توافقات در این حوزه گام به گام جلو خواهیم رفت.

 

پیشنهادات درباره تقسیمات کشوری آماده شده است

وحیدی در پاسخ به سوالی درباره تقسیمات کشوری و احتمال تغییر آن بیان کرد: مسائل مربوط به تقسیمات کشوری مسائل پیچیده‌ای است که ابعاد مختلفی دارد یعنی علاوه بر ابعاد جغرافیایی دارای ابعاد جمعیتی، اجتماعی و مسائل حوزه ها به ویژه در حوزه‌ حریم‌ها هستند. پیشنهادات درباره تقسیمات کشوری آماده شده ولی طبیعتاً این موضوع باید در کمیسیون‌های دولت مطرح شده و سپس به صحن دولت ارسال شود.

 

وی ادامه داد: فرآیند های مربوط به آن در حوزه تخصصی و فناوری انجام شده و اطلاعات‌های لازم جمع آوری و پیشنهادات آماده شده که برخی از آن ها ارسال شده است. این پیشنهادات منتظر ارسال به کمیسیون های مربوطه و سپس به صحن دولت ارسال می شود.

 

وحیدی در پاسخ به پرسشی درباره بودجه سال آینده وزارت کشور بیان کرد: بودجه بیشتر به حوزه‌ اجتماعی و شهرداری اختصاص یافته است. ۴ درصد ارزش افزوده که باید به شهرداری‌ها تعلق گیرد، پیش‌بینی شده و طبق قانون عمل شده است. ردیف خاصی برای بودجه امنیتی نداریم و بودجه مختصری درباره مرزها داریم که در جای خود هزینه می‌شود.

 

وی اضافه کرد: با افزایش ۱ درصد ارزش افزوده در بهمن سال گذشته، افزایش خیلی خوبی در حوزه بودجه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشته‌ایم، ولی نوع تقسیم آن بر مبنای جمعیت بود، بنابراین برخی دهیاری‌ها از این حیث نگرانی داشتند، ولی چون قانون در این زمینه وجود داشت، ما کاری نمی‌توانستیم انجام دهیم.

 

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال آینده علاوه بر موضوع جمعیت، به شاخص محرومیت هم توجه شود تا توزیع بهتری در منابع داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده