اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

اختصاص بودجه قابل توجه برای کاهش آلودگی هوا در سال ۱۴۰۲

احمد وحیدی گفت: در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده که برای محیط زیست یک عدد قابل توجهی در نظر گرفته شود تا آلایندگی‌ها کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور، درباره آخرین وضعیت اجرای قانون هوای پاک گفت: بحث هوای پاک یک مسئله بسیار مهم و پیچیده است، پیچیده از این نظر که عوامل مختلفی در آن تأثیر دارد که باید همه آن‌ها را در نظر گرفت. ناظر واحد‌هایی که وظیفه‌ای در خصوص اجرای قانون هوای پاک دارند، سازمان محیط زیست است و ما هم از باب کمک به عزیزان در حوزه محیط زیست، جلساتی برای بحث هوای پاک می‌گذاریم که اخیراً هم یک جلسه داشتیم.

 

وی افزود: در جلسه اخیر ما، تکالیفی که هر کدام از دستگاه‌ها در این رابطه داشتند، پیگیری شد تا بتوانیم به بهبود هوا کمک کنیم. البته مسائل متعددی در این حوزه مطرح است که به دستگاه‌های مختلفی بر می‌گردد.

 

وزیر کشور درباره اعتبارات در نظر گرفته شده برای دستگاه‌ها جهت اجرای قانون هوای پاک در بودجه سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در بودجه سال آینده پیش بینی شده که برای محیط زیست یک عدد قابل توجهی گذاشته شود تا بتوانند آلایندگی را کاهش دهند و منابع حاصل از آن صرف بهبود وضعیت هوای پاک شود.

 

وحیدی ادامه داد: به علاوه برای کاهش آلودگی هوا باید سیاست‌های متنوع دیگری در نظر گرفته شود، مانند نوع سوخت که عزیزان ما در وزارت نفت به دنبال آن هستند که سوخت مناسبی که کمتر هوا را آلوده کند، ارائه دهند.

 

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: همچنین مدیریت مواردی که برخی نیروگاه‌ها و مراکز ما به خاطر مصرف فراوان گاز، ناچار هستند از سوخت‌های دیگری مانند مازوت استفاده کنند که آلایندگی زیادی دارد، در برنامه کلی دولت برای کاهش آلایندگی هوا است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار