جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

قرارداد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی صنایع دفاعی و خودروسازها برای تامین قطعات خودرو

قرارداد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی صنایع دفاعی و خودروسازها برای تامین قطعات خودروحاتمی گفت: حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد بین صنایع دفاعی و خودروسازها برای تامین قطعات حساس منعقد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به همکاری وزارت دفاع با خودروسازی ها برای ساخت قطعات، گفت: در حوزه خودروسازی به وزارت صنعت، معدن و تجارت و خودروسازی ها گفته شد که اگر خارجی ها بازار ایران را ترک کردند، صنایع دفاعی که از فناوری و علم و دانش خوبی برخوردار بوده آماده کمک به خودروسازان برای تولید قطعات است.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز ارتباط و اتصال بین وزارت دفاع و خودروسازی ها برقرار شده است، افزود: بخش قابل توجهی از قطعاتی که خارجی ها تامین می کردند و با تحریم ها کشور را ترک کردند، امروز در داخل تولید شده و در اختیار خودروسازی ها قرار می گیرد.

 

برنامه ای برای خودروی غیرنظامی نداریم

وی افزود: حدود هزار و 500 میلیارد تومان قرارداد بین صنایع دفاعی و خودروسازها برای تامین قطعات حساسی که توسط خودروسازان قابل تولید نبوده منعقد شده تا این قطعات تولید و در اختیار خودروسازان قرار گیرد.

 

امیرحاتمی با بیان اینکه قطعات ساخته شده توسط صنایع دفاعی برای تکمیل خودروهای موجود است، ادامه داد: قطعاتی که توسط صنایع دفاعی ساخته می شود همانند کامپیوتر خودرو از کیفیت خوبی برخوردار است و خودروسازان هر کمکی بخواهند انجام می دهیم، اما برنامه ای برای خودروی غیرنظامی نداریم.

 

این عضو کابینه دولت یازدهم، تصریح کرد: به زودی از یک خودروی نظامی رونمایی می شود که مردم خبر آن را خواهند شنید.

 

منبع: خانه ملت

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار