جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

عرضه دناپلاس با موتور جدید تا پایان سال

قائم مقام توسعه محصول، کیفیت و پروژه‌های گروه صنعتی ایران خودرو از عرضه دناپلاس با موتور جدید تا پایان سال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایکوپرس، قائم مقام توسعه محصول، کیفیت و پروژه‌های گروه صنعتی ایران خودرو پیرامون فرصت‌های اقتصادی عبور مستقیم تولید در صنعت خودرو گفت: تحقق هدف‌گذاری تولید کامل و رشد تیراژ در شرایط تحریم گام بزرگی به شمار می‌رود و تولید کامل و رشد تیراژ در شرایطی است که هر روز خبری از تحریم های جدید علیه کشورمان منتشر می‌شود و شرایط تامین مواد و قطعات و تولید خودرو سخت تر می‌شود و این در حالی است که بالاترین اعتبار به پروژه‌ها در سال جاری اختصاص یافته است.

 

عادل پیرمحمدی، افزود: اگر تولید خودرو کافی نبود کشورهایی که از ارسال دارو به کشور خودداری می کردند، خودرو را نیز به ما نمی‌دادند. اکنون بیش از شش‌ماه است که تولید کامل داریم و روزانه بیش از 2500 دستگاه خودرو کامل با ساخت داخل 75 درصد را تولید می‌کنیم.

 

وی با بیان این‌که طی سه ماهه آخر سال، تولید با شتاب بیش‌تری ادامه پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: با توقف تولید خودروهای ناقص، مدیریت گروه صنعتی ایران خودرو بر پروژه‌های توسعه محصول متمرکز شده و 28 هزار میلیارد تومان اعتبار در شرایط کنونی تولید و کمبود منابع مالی برای این پروژه‌ها تعریف شده است.

 

وی افزود: بر مبنای این پروژه‌ها خودرو ری‌را تا تابستان سال آینده به تولید انبوه می‌رسد و 110 سازنده به طور مستقیم درگیر تولید این محصول هستند.

 

پیرمحمدی با بیان این‌که شرایط به گونه‌ای شده که اکنون با کمبود قالب ساز در کشور مواجه هستیم، تصریح کرد: برای پروژه TF21 نیز در حال کار هستیم تا محصول به موقع به تولید انبوه برسد.

 

وی با بیان این‌که تامین اعتبار زنجیره تامین و توسعه محصول از محل تکمیل و تجاری‌سازی خودروهای ناقص صورت گرفته است، گفت: همچنین پروژه خودروهای برقی را تعریف کرده‌ایم و جتکو، مرکز تحقیقات ایران خودرو و مرکز تحقیقات موتور در حال فعالیت در این زمینه است. دنا پلاس با قوای محرکه جدید تا پایان امسال اجرایی می شود.

 

قائم مقام ایران‌خودرو با اشاره به این‌که تصمیم برای تولید خودرو کامل راهگشا بوده که مزایای زیادی را در بر داشته، افزود: در مقطع زمانی سال گذشته 80 هزار دستگاه خودرو در پارکینگ‌های ایران‌خودرو وجود داشت و ایران‌خودرو با نظارت های دقیق توانست با بهترین شرایط کیفی خودروها را به دست مشتریان برساند./ تسنیم

ارسال نظر