موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

نماینده مجلس: قوه قضائیه با جدیت و مطابق قانون با اغتشاشگران برخورد کند

نماینده مردم بندرعباس در مجلس با بیان اینکه مماشات با اغتشاشگران معنایی ندارد، گفت: قوه قضائیه باید با جدیت و طبق قانون با برهم‌زنندگان امنیت و آشوبگران برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور آرامی نماینده مردم بندرعباس در مجلس درباره لزوم برخورد قوه قضائیه با برهم زنندگان امنیت جامعه اظهار کرد: قانون در کشور باید جاری و ساری شود؛ اگر قرار باشد نسبت به هر مسئله‌ای با بی‌قانونی برخورد شود، کشور دچار هرج و مرج می شود.

 

وی افزود: امروز یک عده قلیلی به خیابان‌ها آمدند و به اموال عمومی و شخصی آسیب رساندند و باعث رعب و وحشت در جامعه شده و امنیت مردم را خدشه‌دار کردند؛ آیا قوه قضائیه باید سکوت کند؟ حق سایر مردم چه می‌شود؟ کسانی که حقشان پایمال شده چه می‌شوند؟

 

نماینده مردم بندرعباس در مجلس با تاکید بر اینکه قوه قضائیه باید طبق قانون با برهم‌زنندگان امنیت و آشوبگران برخورد کند، گفت: اگر در پی اقدام اغتشاشگران و آشوبگران، اموال عمومی آسیب دیده است، حتما باید خسارت آن گرفته شود؛ در این جا مماشات اصلا معنا ندارد.

 

آرامی ادامه داد: همانطور که رئیس دستگاه قضا گفت، دستگاه قضا نباید در مواجهه با آشوبگران کوتاه بیاید و نباید سخت گیری کند؛ باید آن چیزی که قانون روشن کرده است، اجرا شود.

 

نماینده مردم بندرعباس در مجلس گفت: قوه قضائیه باید با جدیت و مطابق قانون با اغتشاشگران برخورد کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار