پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم

لایحه تعیین تکلیف تابعیت فرزندان زنان ایرانی اصلاح شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی اعاده شده از شورای نگهبان را اصلاح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز پارلمان لایحه اصلاح قانون تعیین تکلیف فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی را برای تامین نظر شورای نگهبان با ۱۵۱ رای موافق، ۵ رای مخالف و ۳ رای ممتنع از ۲۰۱ نماینده حاضر اصلاح کردند.

 

شورای نگهبان در ایراد به این لایحه بیان کرده بود اطلاق اعطای تابعیت نسبت به مواردی که خوف بروز مشکلات و مسائل امنیتی وجود داشته باشد خلاف شرع و اصل ۳ قانون اساسی است همچنین اطلاق اعطای پروانه اقامت به پدر نسبت به مواردی که خوف بروز مشکلات و مسائل امنیتی وجود داشته باشد خلاف موازین شرع و مغایر بند ۵ اصل ۳ قانون اساسی است.

 

نمایندگان در اصلاحیه خود مقرر کردند: فرزندان حاصل از ازدواج شرعی زنان ایرانی با مردان خارجی غیر ایرانی که قبل یا بعد از تصویب این قانون متولد شده یا می شوند، قبل از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام شمسی به درخواست مادر ایرانی در صورت نداشتن مشکل امنیتی به تشخیص وزارت اطلاعات به تابعیت ایران در می آیندم.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار