پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

سرلشکر باقری:‌ ارتش برای ساخت منازل مسکونی و بیمارستان‌ها منتظر بودجه‌های دولتی نشد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ارتش در زمینه مسکن سازمانی و شخصی گام‌های مهمی برداشته و موضوع اساسی این است که منتظر بودجه‌های دولتی نشده و با مولد کردن سرمایه های اساسی که در خدمت داشته این مهم را انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز(دوشنبه ۲۸ آذر) در مراسم افتتاح منازل مسکونی ارتش در تهران و سراسر کشور طی سخنانی گفت: در مکتب اسلامی مجاهدان میهن اسلامی دژ مستحکم امنیت و آرامش مردم هستند و ارتش جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب و در دفاع مقدس و ایجاد بازدارندگی در دفاع از کشور و ارتقاء امنیت و آرامش در راه پیشرفت کشور، همواره در خط مقدم بوده و از این جهت خداوند بزرگ را شاکریم که ملت ایران دارای چنین نیروهای مسلح مقتدری است.

 

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی در کنار توسعه تجهیزات و پیشبرد طرح‌های عملیاتی و نشان دادن آمادگی و اقتدار به معیشت کارکنان هم توجه اساسی داشته است. هنگامی که یک‌ رزمنده با گذشتن از آسایش خود به مرزها می‌رود، بر عهده فرماندهان است که معیشت و مسکن او را مورد توجه قرار دهند که به شکر خدا در نیروی زمینی ارتش در این زمینه کار به خوبی در حال پیشرفت است.

 

سردار باقری ادامه داد: مسئله مسکن به عنوان یکی‌از اساسی‌ترین بحث‌های معیشت موضوع فوق‌العاده مهمی است. در زمینه مسکن سازمانی و شخصی گام های مهمی در ارتش برداشته شده و موضوع در مسیر درست خود قرار گرفته است. مهم این است که ارتش منتظر بودجه‌های دولتی نشده و با مولد کردن سرمایه‌های اساسی که در خدمت داشته این مهم را انجام داده است. ساخت منازل مسکونی، پادگان‌ها و بیمارستان‌ها با کیفیت مناسب از جمله اقدامات مهمی است که انجام شده است.

 

رئیس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: این امر فرمانده کل قوا که نیروهای مسلح باید در مقاطع میانی خدمت دارای منزل شخصی بشوند و بدون دغدغه زندگی آرامی داشته باشند، در ارتش مورد توجه قرار گرفته و در قالب پروژه‌های کوثر در حال اجرا است.

وی عنوان کرد: با وجود چنین منازلی و کمک به رفع سایر مشکلات معیشتی موجب آرامش خاطر و بدون دغدغه دست به ماشه بودن را به ارمغان می‌آورد که نقش اساسی در ارتقاء امنیت کشور ایفا می‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار