دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

بیمه رایگان ۶ میلیون نفر از سه دهک پایین جامعه

بیمه رایگان ۶ میلیون نفر از سه دهک پایین جامعه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت از اهداف وزارت بهداشت در دولت سیزدهم است، گفت: عدالت پزشکی و تعالی نظام سلامت راهبرد و هدف اساسی این وزارتخانه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر از وزارت بهداشت، بهرام عین‌اللهی در همایش بیمه سلامت و پزشک خانواده در ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار با رویکرد اجتماع محور اظهار داشت: با کمک نخبگان و صاحبنظران و سه هزار عضو هیات علمی، توانستیم خدمات قابل قبول پزشکی در کشور ارائه کنیم تا جایی که در یکی از کنفرانس‌های بین‌المللی در شهر قاهره، جمهوری اسلامی ایران به عنوان نهاد برتر مبارزه با کرونا مطرح شد.

وی با برشمردن کارنامه وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، افزود: تحت پوشش بیمه قرار گرفتن 6 میلیون نفر به صورت رایگان از سه دهک پایین جامعه، همگانی شدن بیمه به صورت رایگان در کشور، اجرای طرح‌های سلامت و ۸۵۰ طرح خانه بهداشت و سلامت در کشور، ایجاد 2 هزار متر مربع خانه بهداشت تا پایان سال، راه‌اندازی قرارگاه‌های تقویت و بازسازی شبکه بهداشت، ایجاد ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در ۷۹ مرکز بیمارستانی و راه‌اندازی ۷۲ مرکز با هفت هزار و ۹۰۰ تخت تا پایان سال از جمله اقدامات این وزارتخانه در طول ۱۵ ماهه گذشته است.

وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت ویژه مناطق محروم و شهرهای کم برخوردار برای دولت، تاکید کرد: از دیگر اقدامات وزارت بهداشت به عنوان یک کارنامه قابل قبول در دولت سیزدهم می‌توان به عملیاتی شدن طرح پزشک خانواده پس از ۱۹ سال و بهره‌مندی روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار از پزشک خانواده تا پایان سال، ارائه خدمات بیمه‌ای به صورت رایگان به مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی و اختصاص پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و اعزام ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک و ۲ هزار و ۲۰۰ متخصص به مناطق محروم اشاره کرد.

عین‌اللهی افزود: از اقدامات ماندگار این وزارتخانه در دولت سیزدهم کاشت رایگان ۱۰ هزار حلزون گوش در سراسر کشور است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار