وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

رد ادعاهای وکیل یکی از متهمان شهادت شهید عجمیان

رد ادعاهای وکیل یکی از متهمان شهادت شهید عجمیان رییس کل دادگستری البرز گفت: در زمان انتقال محمد حسینی یکی از متهمان شهادت روح الله عجمیان به زندان، معاینات لازم انجام شده و هیچ اثری از ضرب و شتم مشاهده نشده و خود متهم نیز تاکنون ادعایی در این خصوص مطرح نکرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر از مرکز اطلاع رسانی اداره کل دادگستری البرز، حسین فاضلی هریکندی اظهار کرد: روز گذشته علی شریف زاده اردکانی وکیل محمد حسینی، یکی از متهمان پرونده شهادت شهید عجمیان، با انتشار توییتی ادعا کرد که موکل او در زندان شکنجه شده و اقاریر وی تحت شکنجه بوده و وجاهت قانونی ندارد.

وی در رابطه با ادعاهای وکیل مدافع محمد حسینی گفت : حکم پرونده متهمان شهادت شهید عجمیان صادر و به دیوان عالی کشور ارسال شده است. اخیرا نیز وکیل یکی از متهمین این پرونده در خصوص موکلش ادعاهایی را مطرح کرده است.

فاضلی هریکندی افزود: فیلم‌های روز شهادت شهید عجمیان موجود است و سایر ادله از جمله اظهارات شاهدان حادثه، اظهارات متهمان دیگر در تشریح نحوه شهادت و اقرارهای مکرر و متعدد متهم نزد ضابطان دادگستری، بازپرسی و خصوصا اقرار صریح وی در دادگاه موید این موضوع است که متهم محمد حسینی به شهید عجمیان چند ضربه چاقو زده است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر اینکه اگر متهمی ادعایی مطرح کرد باید به آن رسیدگی شود، پس از ادعاهای وکیل این متهم با ارجاع موضوع به دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز، پرونده‌ای در این خصوص در یکی از شعب بازپرسی دادسرای کرج تشکیل گردیده و متهم محمد حسینی اگر ادعایی دارد می‌تواند با سند و مدرک آن را مطرح کند و حتما به تمام موارد رسیدگی خواهد شد. در ضمن از این وکیل نیز دعوت می‌شود تا مدارک و توضیحات خود را در مورد ادعاهایی که مطرح کرده است، ارائه دهد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار