پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

فشار آمریکا و انگلیس بر آرژانتین برای لغو خرید جنگنده‌ از چین

منابع آگاه از فشار انگلیس و آمریکا بر آرژانتین در دست کشیدن از خرید جنگنده‌های جی-17 ساخت چین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، تحلیلگران چینی گفتند علیرغم اینکه رئیس جمهور آرژانتین اخیرا برنامه خرید جنگنده‌های ساخت چین را رد کرد، اما مذاکرات آرژانتین برای خرید هواپیماهای نظامی از چین احتمالا ادامه خواهد یافت.

 

به نوشتهشماره دوشنبه وبگاه «چاینا مورنینگ پست» «آلبرتو فرناندز» رئیس جمهور آرژانتین هفته گذشته اعلام کرد که این کشور به این زودی‌ها هیچ هواپیمای نظامی خریداری نخواهد کرد.

 

وی این سخنان را در حالی بیان کرد که اخیرا رسانه‌ها گزارش دادند مقامات این کشور در حال بررسی خرید جمله «جی اف-۱۷» چین و جنگنده‌های «اف-۱۶» دست دوم آمریکایی است.

 

دو تحلیلگر نظامی چینی گفتند که ممکن است مداخله آمریکا و انگلیس یکی از دلایل آرژانتین برای خروج از این برنامه در حال حاضر باشد. اقتصاد آشفته این کشور نیز ممکن است باعث به تعویق افتادن این برنامه شده باشد. آرژانتین باید منابع خود را به موارد مهمتری تا خرید هواپیماهای نظامی اختصاص دهد.

 

پیشتر دولت آرژانتین خرید انواع انواع بالقوه در نظر گرفته جنگنده ازجمله جی اف-۱۷ ساخت مشترک توسط چین و پاکستان، «میگ -۳۵» ساخت روسیه و جنگنده «تجاس» ساخت هند را در نظر داشت.

 

سال گذشته، دولت آرژانتین ۶۶۴ میلیون دلار در بودجه خود برای خرید جنگنده‌های چند منظوره را برای به‌روز رسانی نیروی هوایی خود اختصاص داد.

 

«ژو چنمینگ» تحلیلگر اندیشکده علوم و فناوری نظامی «یوان وانگ» مستقر در پکن، گفت که آمریکا، آرژانتین را برای خروج از طرح خرید از پکن تحت فشار قرار داده است.

 

ژو گفت: « آمریکایی‌ها به شدت فشار می‌آورند، بنابراین موضوع جی اف-۱۷ ممکن است در کوتاه‌مدت متوقف شود اما این امکان وجود دارد که آرژانتین در آینده خرید این جنگنده یا سایر انواع دیگر را از پکن مورد بررسی قرار دهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار